Αθήνα

°C

Κυριακή

18

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αννίτα Κοίτα – κορονοϊός: Κόπηκε απότομα η εκπομπή, βρέθηκαν κρούσματα
LIFESTYLE

Αννίτα Κοίτα – κορονοϊός: Κόπηκε απότομα η εκπομπή, βρέθηκαν κρούσματα

Αννίτα Κοίτα - κορονοϊός: Απότομη ήταν η διακοπή της εκπομπής της Αννίτας Πάνιας, «Αννίτα Κοίτα» καθώς βρέθηκαν κρούσματα κορονοϊού.

Η Αννίτα Πάνια έδωσε πάσα για διαφημίσεις κι η εκπομπή δεν επέστρεψε ποτέ στις οθόνες μας. Ο λόγος της απότομης αυτής διακοπής της εκπομπής «Αννίτα Κοίτα» ήταν καθώς βρέθηκαν θετικά κρούσματα κορονοϊού. Αυτός ήταν και ο λόγος που -όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο- η Αννίτα Πάνια πέρασε γρήγορα σε διαφημίσεις. Όπως πριν από κάθε εκπομπή, διενεργούνται πλέον τεστ κορονοϊού ούτως ώστε να κυλήσουν ομαλά τα τηλεοπτικά προγράμματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απόψε τα τεστ βρέθηκαν θετικά σε συμμετέχουσες που κάνουν τις διαφημιστικές γέφυρες της εκπομπής. Μάλιστα όσο παρουσιάζονταν τα προϊόντα, φάνηκε ότι υπήρξε μια ανησυχία στο πλατό ενώ μετά την θυρίδα τηλεπώλησης, το πλάνο πέρασε γρήγορα στην Αννίτα Πάνια που έδωσε μόνο πάσα για διαφημίσεις. Η εκπομπή τελικά δεν επέστρεψε ποτέ στον αέρα ενώ στην θέση προβλήθηκε ελληνική ταινία. Η εκπομπή δεν θα προβληθεί ούτε και αύριο.

Δείτε ακόμη
Συναγερμός: Δυο νέες μεταλλάξεις εντοπίστηκαν στην Ελλάδα
Ανάρπαστα τα rapid test από τα ράφια των σούπερ μάρκετ στη Γερμανία
Δηλώσεις σοκ της Μίνας Γκάγκα: Διασωληνώνουμε 20αρηδες και 30αρηδες χωρίς υποκείμενα νοσήματα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις