Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαλέσκου εκπομπή τηλεθέαση: Τρίζει η καρέκλα της στο γυαλί;
LIFESTYLE

Μαλέσκου εκπομπή τηλεθέαση: Τρίζει η καρέκλα της στο γυαλί;

Μαλέσκου εκπομπή τηλεθέαση: Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, φαίνεται ότι δημιουργούν πίεση στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, φαίνεται ότι δημιουργούν πίεση στην Ιωάννα Μαλέσκου. Το τελευταίο διάστημα η εκπομπή που παρουσιάζει η Ιωάννα Μαλέσκου, είναι μονίμως κάτω από αυτά του ανταγωνισμού, με τις κακές αποδόσεις στα νούμερα τηλεθέασης να συνεχίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες μπορεί η εκπομπή να στήθηκε για εμπορικούς σκοπούς και για προώθηση του προγράμματος του καναλιού του Φαλήρου, ωστόσο τα αποτελέσματα μάλλον δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ιωάννα Μαλέσκου

Ποια είναι η Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι μια εντυπωσιακή παρουσιάστρια η οποία μέχρι σήμερα είχε κάνει αισθητή την παρουσία της σε τοπικό κανάλι της Κρήτης, ωστόσο το περσινό καλοκαίρι, ήρθε ως η «απόλυτη μεταγραφή» στην Αθήνα. Η πρώην παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι» στο KΡΗΤΗ TV, την οποία έχουν χαρακτηρίσει «Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης» μαγνητίζει τα βλέμματα τόσο στους τηλεοπτικούς δέκτες όσο και μέσω των λογαριασμών της στα social media. Η Ιωάννα Μαλέκου αφού κατάφερε να εδραιώσει την παρουσία της στην περιφερειακή τηλεόραση, χτύπησε δειλά δειλά την πόρτα των «μεγάλων» καναλιών.

Η λαμπερή Ιωάννα χρωστάει πολλά στον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος την έκανε γνωστή σε όλη την Ελλάδα μέσω της εκπομπής του. Έχει καταγωγή από την Πρέβεζα, ενώ έχει σπουδάσει Παιδαγωγικά στη Θεσσαλονίκη. «Η δική μου διαδρομή ξεκίνησε από μια μικρή γραφική πόλη, την Πρέβεζα… με οδήγησε στη Θεσσαλoνίκη για σπουδές και με εγκατέστησε στην Κρήτη ως δασκάλα Δημοτικού», έχει αναφέρει σε συνέντευξη της.

«Όταν ήταν μικρή ήθελε να γίνει δικηγόρος, όπως ο πατέρας της. «Όταν ήμουν μικρή και με ρωτούσαν “τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;”, εγώ έλεγα δικηγόρος. Είναι ο μπαμπάς μου δικηγόρος και μεγάλωσα σε ένα σπίτι γεμάτο δικογραφίες, αλλά υπάρχει και κάτι ακόμη, τον θαύμαζα. Με γοήτευε και η διαδικασία της επιχειρηματολογίας προκειμένου να διεκδικώ αυτά που ήθελα» έχει δηλώσει η ίδια. Στην Κρήτη πήγε ως δασκάλα δημοτικού αλλά τελικά ακολούθησε άλλη καριέρα.

Το 2017 η Ιωάννα Μαλέσκου δηλώνει συμμετοχή στα καλλιστεία και στέφεται «Μις Κρήτη». Η νεαρή δασκάλα, ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, κερδίζοντας αμέσως χιλιάδες θαυμαστές, όπως μπορεί να καταλάβει κάποιος και από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Ιωάννα Μαλέσκου Instagram Ιωάννα Μαλέσκου instagram
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις