Πάρτυ κορονοϊός Δάφνη: Ραπ μουσική και καπνογόνα σε πλατεία

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Πάρτυ κορονοϊός Δάφνη: Ραπ μουσική και καπνογόνα σε πλατεία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Πάρτυ κορονοϊός Δάφνη: Πάρτι με καπνογόνα και ραπ μουσική βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην Πλατεία Δημαρχείου στη Δάφνη.

05.03.2021 | 21:22

Η χώρα βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση αφού τα κρούσματα του κορονοϊού συνεχίζουν να είναι πάνω από 2000. Σήμερα ανακοινώθηκαν 2.215 νέα κρούσματα με την Αττική και πάλι να παίρνει αρνητική πρωτιά. Ο Νίκος Χαρδαλιάς μάλιστα ανακοίνωσε στην καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας ότι η Φωκίδα και τα Ανώγεια Ρεθύμνου μπαίνουν σε σκληρό lockdown. Οι ειδικοί χτυπούν καμπανάκι καθώς όπως λένε τα κρούσματα μπορεί να φτάσουν και τις 3000 τις επόμενες μέρες κάτι που έχουμε να δούμε από τον Νοέμβριο. Ωστόσο αυτό δεν πτοεί κάποιους να παραβούν τα μέτρα.

Πάρτι με καπνογόνα και ραπ μουσική βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην Πλατεία Δημαρχείου στη Δάφνη, σύμφωνα με καταγγελία κατοίκου της περιοχής. Όπως αναφέρει ο πολίτης που κάνει αυτή την ώρα βόλτα στην πλατεία με τα παιδιά του, περίπου 100 με 150 νεαροί έχουν φέρει ηχητική εγκατάσταση και διασκεδάζουν ξέφρενα. Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν εμφανιστεί αστυνομικοί στην πλατεία.

Exit mobile version