Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πορεία για Κουφοντίνα τώρα: Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας
ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία για Κουφοντίνα τώρα: Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Πορεία για Κουφοντίνα τώρα: Ακόμη μια συγκέντρωση πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας υπέρ του πολυισοβίτη Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ακόμη μια συγκέντρωση πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας υπέρ του πολυισοβίτη Δημήτρη Κουφοντίνα. Παρά το lockdown στην Αττική, οι διαδηλωτές αψήφισαν για άλλη μια φορά τα μέτρα για να κάνουν πορεία.

Μάλιστα υπήρξε και ένταση ανάμεσα σε ΕΛ.ΑΣ και διαδηλωτές ενώ σημειώθηκαν και συλλήψεις. Σημειώνεται πως από τις 16:30 έκλεισε ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα, ενώ κλειστοι παραμένουν οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα.

Επεισόδια στην πορεία για τον Κουφοντίνα Επεισόδια στην πορεία για τον Κουφοντίνα Επεισόδια στην πορεία για τον Κουφοντίνα Επεισόδια στην πορεία για τον Κουφοντίνα

Έγινε ανάνηψη στη Δημήτρη Κουφοντίνα

Νέα ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, εξέδωσε πριν από λίγη ώρα η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος. Το Δελτίο Τύπου φέρει την υπογραφή του διοικητή του νοσοκομείου, Ανδρέα Κολοκυθά.

«Ενημερώνουμε ότι ο ασθενής του νοσοκομείου μας, Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος νοσηλεύεται για 18η ημέρα στην ΜΕΘ, σήμερα 05 Μαρτίου 2021 εμφάνισε οξεία νεφρική ανεπάρκεια συνεπεία της παρατεταμένης άρνησης λήψης τροφής και υγρών.

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, τηρώντας απόλυτα την κείμενη νομοθεσία και σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προέβη άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες ανάνηψης για την υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών, καθώς και σε κάθε δυνατή προσπάθεια για την διασφάλιση της υγείας του, όπως προτάσσει η ιατρική δεοντολογία και η σχετική νομοθεσία.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του, πάντοτε σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας».

Δημήτρης Κουφοντίνας
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις