«Ολοκληρώνεται του Τσόλακ, 3 εκατ. η οψιόν το καλοκαίρι»

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Ολοκληρώνεται του Τσόλακ, 3 εκατ. η οψιόν το καλοκαίρι»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Anisa Ntaouti

Τσόλακ ΠΑΟΚ: Για το ποσό και τους όρους της ρήτρας εξαγοράς των δικαιωμάτων του Αντόνιο Τσόλακ συζητούν ΠΑΟΚ και Μάλμε, κάνοντας τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών να είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

05.03.2021 | 12:09

Δημοσίευμα στη Σουηδία αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Μάλμε για το δανεισμό του Αντόνιο Τσόλακ από τον ΠΑΟΚ και το ενδεχόμενο αγοράς του, το προσεχές καλοκαίρι. Ο Τσόλακ είναι εκτός πλάνων του Πάμπλο Γκαρσία εδώ και καιρό και όπως διαβάσατε χθες μέσα από το SDNA, οι επαφές του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε για το δανεισμό του, είναι προχωρημένες.  Στη Σουηδία κάνουν αναφορά στα ελληνικά δημοσιεύματα για τον Κροάτη, αλλά η ιστοσελίδα «Fotbollskanalen», το πηγαίνει και λίγο παρακάτω και πιο συγκεκριμένα στο καλοκαίρι και στο ενδεχόμενο αγοράς του παίκτη από τη Μάλμε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η οψιόν αγοράς του Τσόλακ, είναι στο 3 εκατομμύρια ευρώ και μένει να φανεί η οριστική εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα, με το ενδιαφέρον των Σουηδών.

Τσόλακ ΠΑΟΚ: Λίγα λόγια

Ο Αντόνιο Μίρκο Πιρκο Τσιρκο Τσόλακ Μολακ γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1993 είναι ένα Κροατικό κανόνι επαγγελματίας των γκολ, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός για τον ΠΑΟΚ. Γεννημένος στο Λούντβιγκσμπουργκ, ο Τσόλακ ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην δεύτερη ομάδα της Καρλσρούη ΣΚ. Έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του στις 19 Οκτωβρίου 2013 σε έναν αγώνα της 1. ΦΚ Νυρεμβέργη για τη Μπούντεσλιγκα εναντίον της Άιντραχτ Φραγκφούρτης. Μπήκε στο γήπεδο στο 78 λεπτό στη θέση του Τομάς Πέκχαρτ.  Την 1η Ιουλίου 2015, ο Τσόλακ εντάχθηκε στη Χόφενχαϊμ 1899. Δεν αγωνίστηκε ποτέ με την ομάδα. Τη σεζόν 2015-16, αγωνίστηκε με μονοετή δανεισμό στην Καϊζερσλάουτερν. Στις 25 Ιουλίου 2016, ο Τσόλακ εντάχθηκε με δανεισμό στη Ντάρμστατ 98. Για την επόμενη σεζόν, αγωνίστηκε με δανεισμό στην Ίνγκολστατ της 2. Μπούντεσλιγκα.

Μετά τον αμοιβαία συμφωνημένο τερματισμό του δανεισμού στην Ίνγκολστατ τον Ιανουάριο του 2018, ο Τσόλακ εντάχθηκε με δανεισμό στην Ριέκα μέχρι τον Ιούνιο του 2019. Μετά τη λήξη του δανεισμού στις 22 Ιουνίου 2019, ο Τσόλακ εντάχθηκε με μόνιμη μετακίνηση στην Ριέκα με τριετές συμβόλαιο. Στις 22 Σεπτεμβρίου 2020, ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τη Ριέκα για τη μεταγραφή του Τσόλακ για 3 εκατομμύρια ευρώ, με τον παίκτη να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο. Ο Τσόλακ έχει αγωνιστεί στις «μικρές» εθνικές Κροατίας U18, U19 και U20. Στις 27 Αυγούστου 2020, ο προπονητής της Εθνικής Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, συμπεριέλαβε τον Τσόλακ στον κατάλογο των παικτών για τους αγώνες του Πρωταθλήματος Εθνών ΟΥΕΦΑ 2020-21 εναντίον της Πορτογαλίας στις 5 Σεπτεμβρίου 2020 και της Γαλλίας στις 8 Σεπτεμβρίου 2020.

Δείτε ακόμη:

Παναθηναϊκός: Στο… κάδρο και ο Μπόλονι
AEK: Πρέσινγκ για Δουβίκα
Βόλος – ΑΕΚ 1-0: Αγχώθηκε αλλά προκρίθηκε η Ένωση
Exit mobile version