Αθήνα

°C

Παρασκευή

23

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Νοτοπούλου γκάφα – χιλιόμετρα: Το σχόλιο για τα νέα μέτρα και το τρολάρισμα στο Twitter
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νοτοπούλου γκάφα – χιλιόμετρα: Το σχόλιο για τα νέα μέτρα και το τρολάρισμα στο Twitter

Νοτοπούλου γκάφα - χιλιόμετρα: Τα νέα "έξυπνα" μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, θέλησε να σχολιάσει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Τα νέα “έξυπνα” μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, θέλησε να σχολιάσει με ανάρτησή της στο twitter, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου. Η βουλευτής ανήρτησε στον λογαριασμό της μία φωτογραφία με ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης και έγραψε χαρακτηριστικά: “Στα πόσα χιλιόμετρα βάδην καίγεται ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης; Και στα πόσα… ‘έξυπνα μέτρα’ καίγεται μια ανέμελη κυβέρνηση;”. Μάλιστα, στη φωτογραφία είχε γράψει και τον αριθμό 2.000 km! Ωστόσο, πολλοί χρήστες του twitter τής επεσήμαναν πως έκανε… γκάφα, αφού δεν χρειάζονται 2.000 χιλιόμετρα για να “κάψεις” ένα κουλούρι, αλλά 2.000 μέτρα.

Πέρσι, η Κατερίνα Νοτοπούλου προκάλεσε για ακόμη μια φορά τους χρήστες του Twitter να την «τρολάρουν», όταν χρησιμοποίησε το ρήμα «ελλάμψει» για τις ευχές της ανήμερα των Θεοφανείων. Και ποιος όμως μπορεί να ξεχάσει το περιβόητο… τσέο, αλλά και το αποκορύφωμα – πως η εκπροσώπηση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός της στην Επιτροπή «θα είναι αρτιμελής»… όπως ορίζει το Σύνταγμα και ο Νόμος”…!

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις