Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor – Σοφία Μαργαρίτη: Ποια είναι η παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς
LIFESTYLE

Survivor – Σοφία Μαργαρίτη: Ποια είναι η παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς

Survivor - Σοφία Μαργαρίτη:

Μία απρόσμενη αποχώρηση έγινε στο Survivor καθώς η Σοφία Μαργαρίτη δεν θα αγωνίζεται πια για την ομάδα των Κόκκινων. Η Σοφία παρότι είχε σπάσει το δάχτυλο του ποδιού της έπαιρνε μέρος στα αγωνίσματα. Κατά την έναρξη του συμβουλίου του ριάλιτι επιβίωσης, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στις δύο ομάδες ότι η Σοφία δεν θα συνεχίσει λόγω της κατάστασής της. “Πριν φτάσουμε στην ανακοίνωση του παίκτη ο οποίος θα αποχωρήσει οριστικά από το Survivor, να ενημερώσω και τις δύο ομάδες ότι η Σοφία Μαργαρίτη λόγω τραυματισμού δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο φετινό Survivor. Να την ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή της, για όλα όσα μας χάρισε, θα μας λείψει. Το μόνο ευχάριστο για εμάς που την αποχωριζόμαστε είναι ότι σύντομα θα βρεθεί και πάλι δίπλα στα παιδιά της. Σοφία σε ευχαριστούμε πάρα πολύ, καλή συνέχεια”, είπε ο παρουσιαστής του Survivor.

Πιο αναλυτικά, στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την Σοφία Μαργαρίτη να επιστρέφει από το νοσοκομείο στην ομάδα των Κόκκινων και στην καλύβα με γύψο στο πόδι της. Μια φλεγμονή στο δάχτυλο την ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα, κάτι που δεν υποχωρούσε. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως το δάχτυλο έχει κάταγμα με αποτέλεσμα να τοποθετήσουν νάρθηκα στην παίκτρια της ομάδας και γύψο.

Λίγα λόγια για την Σοφία Μαργαρίτη

Η Σοφία Μαργαρίτη είναι μια γυναίκα η οποία αποφάσισε να συμμετάσχει στο Survivor γιατί ήθελε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο για να αλλάξει τη ζωή της, καθώς όπως έχει πει έχει περάσει δύσκολα στη ζωή της, δεν πειράζει που δεν το κέρδισε σημασία είναι να είναι καλά στην υγεία της. Τι πρέπει να γνωρίζεις για την Η Σοφία Μαργαρίτη είναι 41 ετών κατάγεται από τα Τρίκαλα, έχει σπουδάσει τεχνικός εγκατάστασης φυσικού αερίου αλλά δεν κατάφερε να ασχοληθεί με αυτό που σπούδασε γιατί έμεινε έγκυος και αφιερώθηκε στο να είναι μαμά. Πριν από το Survivor η Σοφία δούλευε σε συνεργείο αυτοκινήτων και είναι μητέρα δύο παιδιών χωρισμένη.  Η Σοφία Μαργαρίτη, απασχόλησε αρκετά με την πορεία της στο παιχνίδι είτε θετικά είτε και αρνητικά, με τα αγωνίσματα της, τις επιδόσεις της αλλά και με την συμβίωση της μαζί με τους συμπαίκτες της όσο ήταν στο Survivor.

Δείτε ακόμη:

Survivor: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια στην καλύβα – Δύο παίκτες εκτός reality
MasterChef 5: Ποια ομάδα κερδίζει, νέες κόντρες στο παιχνίδι
Η Σπυροπούλου έκλεισε τα σχόλια στο Instagram – Της τα “έχωσαν” για την εκδρομή στον Παρνασσό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις