Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor αποχώρηση 3/3: Το παρ’ ολίγον ξύλο, ο Ατζούν και ο παίκτης που αποχαιρέτησε το reality
LIFESTYLE

Survivor αποχώρηση 3/3: Το παρ’ ολίγον ξύλο, ο Ατζούν και ο παίκτης που αποχαιρέτησε το reality

Survivor αποχώρηση 3/3: Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Ο κακός χαμός στο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τετάρτης. Στη θέση του Γιώργου Λιανού βρέθηκε ο παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί. Μάλιστα, στην αρχή της συνομιλίας του με τους παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας θέλησε να του αποκαλύψει τον λόγο της απουσίας του παρουσιαστή του ΣΚΑΪ. Πιο συγκεκριμένα, σε μια προσπάθεια έκφρασης της ελληνικής γλώσσας, ο παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μετρούσα αντίστροφα για αυτή τη μέρα που θα είμαι παρουσιαστής. Θα παρουσιάσω δύο παιχνίδια και μετά θέλω να θυμαστε αυτές τις μέρες. Είμαι καλά προετοιμασμένος, μην ανησυχείτε. Πρώτα από όλα, όμως, ο Γιώργος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Ελλάδα και έχω να σας πω κάτι ευχάριστο! Ο Γιώργος έγινε ξανά μπαμπάς! Στους στέλνουμε την αγάπη μας»!

Survivor: Όταν ο Acun ανακοινώνει πως ο Γιώργος Λιανός έγινε ξανά μπαμπάς

Survivor: Ο Acun φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τη Μαριαλένα με τον Σάκη

Ο Ατζούν προχώρησε ωστόσο σε μια αμήχανη στιγμή προς την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη. «Γνωρίζω τη Μαριαλένα από τα casting. Στο casting είπε ότι και ο πρώην της έκανε αίτηση για το Survivor. Και είπαμε αλήθεια; Οκ, τι να πω; Τη ρωτήσαμε ποιον θα ήθελε να διαλέξουμε αν υπήρχε μία επιλογή. Και είπε εμένα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ατζούν Ιλιτζαλί στην παραλία του Αγίου Δομινίκου. «Μετά ήρθε ο πρώην της και τον ρωτήσαμε πόσο καιρό είστε χωρισμένοι. Οι χρόνοι δεν ήταν ίδιοι! Ο ένας έλεγε έξι μήνες, ο άλλος έλεγε έναν μήνα και μπερδευτήκαμε. Ήταν δύσκολο για μένα να καταλάβω. Ήθελα να μάθω περισσότερα. Η ερώτηση μου για σένα, Μαριαλένα.. Τι σκέτεσαι για τον Σάκη;».

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τότε ήρθε σε μια δύσκολη θέση και δεν το έκρυψε. «Α ωραία… Θα το πω εδώ… Να με ακούσει όλη η Ελλάδα» τόνισε με νόημα. «Τίποτα, ο Σάκης είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί και τον εκτιμώ σαν άνθρωπο». «Εγώ, όπως έχω πει, ήρθα εδώ για να την βοηθήσω. Είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που την γνωρίζω καλύτερα από όλα τα παιδιά που έχουν περάσει από το Survivor. Ήρθα με πολύ θετική διάθεση, είναι φανταστικό παιδί και για μένα από τις καλύτερες παίκτριες αγωνιστικά» ανέφερε, με τη σειρά του, ο Σάκης Κατσούλης. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μάλιστα, θέλησε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για τον χωρισμό τους. «Στο μέλλον πιστεύεις, Σάκη, ότι υπάρχει κάποια πιθανότητα για σας;» αναρωτήθηκε…

Survivor 3/3: Ο Σάκης παραλίγο να έρθει στα χέρια με Νίκο και James

Μία από τις πιο έντονες στιγμές του Survivor έλαβε χώρα απόψε αφού ο Σάκης έγινε έξαλλος με τον Νίκο και τον James. Το γεγονός ότι οι δυο τους ανέφεραν ότι η Μαριαλένα ήξερε πολλούς από τους φετινούς παίκτες από πριν κι ιδιαίτερη αναφορά τους στον Σάκη, που ήταν η προηγούμενη σχέση της, έβγαλε τα πράγματα εκτός ορίων. Όλα ξεκίνησαν την στιγμή που ανέφεραν ότι γνώριζε και τον Πάνο Καλλίδη με την Μαριαλένα να υψώνει τους τόνους ότι το χρησιμοποιούν εναντίον της, όπως και στην περίπτωση του Σάκη, που τους το εξομολογήθηκε. Η έκρηξη του Σάκη δεν άργησε να έρθει, ορμώντας προς τους δύο και λέγοντας να μην αναφέρουν ξανά το όνομά του.

Από την άλλη η Μαριαλένα έβαλε τα κλάματα λέγοντας ότι τέτοιες κινήσεις δεν τους τιμούν σαν άντρες. Το τεταμένο κλίμα στην Μπλε ομάδα του Survivor, δεν λέει να αλλάξει.

Survivor 3/3: ‘Σκοτώθηκε’ ο Τριαντάφυλλος – Χτύπησε στο κεφάλι

Μια στιγμή που πάγωσε τους πάντες στο Survivor παρακολουθήσαμε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος με έπαθλο την επικοινωνία. Μια στιγμή κατά την οποία ο Τριαντάφυλλος τραυματίστηκε στο κεφάλι! Ειδικότερα, καθώς ο τραγουδιστής αγωνιζόταν για την κόκκινη ομάδα σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης έπεσε με φόρα πάνω σε μια ξύλινη δοκό χτυπώντας το κεφάλι του. Αμέσως, ο Τριαντάφυλλος χρειάστηκε να ξαπλώσει στο έδαφος ενώ δέχθηκε ταχύτατα της πρώτες βοήθειες.

Μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα οδηγήθηκε εκτός του αγωνιστικού χώρου για να μεταφερθεί στη συνέχεια στο νοσοκομείο του Αγίου Δομινίκου προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Survivor 3/3: Τέλος η Σοφία Μαργαρίτη

Μία απρόσμενη αποχώρηση υπήρξε στο Survivor καθώς η Σοφία Μαργαρίτη δεν θα συνεχίσει να μάχεται με τους Κόκκινους. Η ίδια σε προηγούμενο αγώνισμα είχε σπάσει το δάχτυλο του ποδιού της και συνέχιζε να αγωνίζεται παρόλο που βρισκόταν σε δύσκολη κατάσταση. Απόψε κατά την έναρξη του συμβουλίου του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στις δύο ομάδες ότι η Σοφία δεν θα συνεχίσει λόγω της κατάστασής της που χρειάζεται χρόνο και δεν της επιτρέπει να αγωνίζεται όπως πριν. Οι υπόλοιποι παίκτες χειροκρότησαν προς τιμήν της Σοφίας Μαργαρίτη κι ο Γιώργος Λιανός την ευχαρίστησε για όσα πρόσφερε στο ριάλιτι όλο αυτό το διάστημα.

Survivor αποχώρηση 3/3: Έφυγε ο Σταμούλης

Η αποχώρηση ήταν καθαρά αντρική υπόθεση, με τους Chris Σταμούλη, Αλέξη Παππά και Πάνο Καλλίδη από την Μπλε ομάδα να διεκδικούν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Πιο συγκεκριμένα, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Chris Σταμούλης ενώ στην επόμενη δοκιμασία τον ακολούθησε ο φίλος του Αλέξης Παππάς, που ξεκάθαρα ψηφίστηκαν για το γεγονός ότι δεν συμφωνούν με τα υπόλοιπα μέλη της Μπλε ομάδας. Στο συμβούλιο της Τρίτης, μάλιστα, ο James Καφετζής που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο τον Πάνο Καλλίδη. Έτσι τον πρώτο, μα και τον τελευταίο λόγο, όσον αφορά το ποια θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο ανάμεσα στις τρεις παίκτες είχε το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως ανακοίνωσε, λοιπόν, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός εκείνος που κλήθηκε να αποχωρήσει από την ομάδα των Μπλε και να επιστρέψει στην Ελλάδα ήταν ο Chris Σταμούλης, μετά την επιλογή του να μην αγωνιστεί στο τελευταίο αγώνισμα.

Τηλεθέαση: Σάρωσε το Survivor, άγγιξε το 60,9%

Μεγάλες μάχες, μεγάλες νίκες και μεγάλα ποσοστά στην τηλεθέαση είχε η prime time της Τετάρτης. Βέβαια, στο τέλος της βραδιάς, ο απόλυτος νικητής ήταν ένας… το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το οποίο πέταξε σε ποσοστά που θυμίζουν πλέον τον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού, τις εποχές που ο Ντάνος όργωνε τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου. Το Survivor άγγιξε σε τηλεθέαση την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021, το ονειρικό 60,9%, λίγο πριν ο Chris Σταμούλης πάρει τη δάδα του και αποχωρήσει από το show. Νωρίτερα, το δημοφιλές reality κονταροχτυπήθηκε… άγρια με τις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1, ενώ χαμηλότερα συναντάμε το reality μαγειρικής του Star. Όσο για το Battle of the Couples, ήταν ακόμα μια δύσκολη νύχτα…

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

SURVIVOR 34.5%

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 25.3%

MASTERCHEF 21,5%

BATTLE OF THE COUPLES 3,6%

ΓΕΝΙΚΟ

SURVIVOR 32.5%

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 28.4%

MASTERCHEF 19,6%

BATTLE OF THE COUPLES 3,7%

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Survivor 2021 | Συμβούλιο του Νησιού – Καινούργια υποομάδα στους Μπλε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις