Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Η πιθανή ενδεκάδα του Άρη για την πρόκριση απέναντι στον Ολυμπιακό!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η πιθανή ενδεκάδα του Άρη για την πρόκριση απέναντι στον Ολυμπιακό!

Άρης Ολυμπιακός: Ο Άρης υποδέχεται σήμερα στις 20:00 στη Θεσσαλονίκη τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του επαναληπτικού αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα στις 20:00 στη Θεσσαλονίκη τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του επαναληπτικού αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος. Θυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς οι ερυθρόλευκοι νίκησαν με 2-1 στο ”Γ. Καραϊσκάκης” ωστόσο τα πάντα είναι ανοιχτά. Πολύς λόγος έχει γίνει για το ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσει ο προπονητής του Άρη στην μεγάλη αναμέτρηση με σκοπό να πάρει την πρόκριση για τους ”4” του Κυπέλλου.

Ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει για την σημερινή ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, τους Ματέο Γκαρσία και Ματίγια, έχοντας κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό στους έντεκα που θα χρησιμοποιήσει από το ξεκίνημα του αγώνα. Όλα δείχνουν πως ο Κουέστα θα παραμείνει κάτω από τα γκολπόστ, με τους Σούντγκρεν και Γκάνεα να παραμένουν στο αρχικό σχήμα, ειδικά μετά την εμφάνιση του δεύτερου, στο τελευταίο ματς, απέναντι στον Ατρόμητο.

Όσον αφορά το κέντρο της άμυνας, πολύ δύσκολα να υπάρξει διαφοροποίηση, με τον Δεληζήση να είναι στο πλευρό του Ροζ. Στην μεσαία γραμμή, απόντος και του Ματίγια, Σάσα και Τζέγκο, θα παραμείνουν για ένα ακόμα ματς ως το δίδυμο στα χαφ των “κιτρινόμαυρων”.

Ο Μαντσίνι διεκδικεί μία θέση στο αρχικό σχήμα, πιθανότατα στην κορυφή της επίθεσης, καθώς Γκάμα και Μπερτόγλιο είναι σίγουροι για την αριστερή πτέρυγα και την θέση πίσω από τον φορ αντίστοιχα. Για τα δεξιά της επίθεσης, ο Ματέο είναι εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, με τον Σίλβα να διεκδικεί την θέση από τον Μπρούνο που έπαιξε βασικός κόντρα στον Ατρόμητο. Ενδεχομένως, στη θέση αυτή να παίξει και ο Μαντσίνι, με έναν εκ των Μήτρογλου ή Μάνου να ξεκινά στην κορυφή της επίθεσης.

Άρης ομάδα

Τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς

Πανέτοιμος για τον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να στηριχτεί στο 2-1 του «Καραϊσκάκης» και να προκριθεί επί του Άρη. Μπορεί το Κύπελλο Ελλάδας να μην είναι εφάμιλλο του πρωταθλήματος ή του Europa League, αλλά είναι στη φύση του Ολυμπιακού να διεκδικεί κάθε τρόπαιο που μπορεί να κατακτήσει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει το πλάνο του για την ενδεκάδα βασισμένος στο 4-2-3-1. Ο Τζολάκης αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία, οι Παπασταθόπουλος και Μπα θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Ανδρούτσος θα είναι ο δεξιός μπακ και ο Χολέμπας ο αριστερός μπακ. Οι Εμβιλά και Μπουχαλάκης θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ο Φορτούνης θα είναι το δεκάρι, οι Μασούρας και Μπρούμα θα αγωνιστούν στα άκρα της επίθεσης και ο Χασάν στην κορυφή. Στην Αθήνα έμειναν οι Σα και Βαλμπουενά για να ξεκουραστούν, καθώς και οι τραυματίες Σεμέδο, Παπαδόπουλος και Βρουσάι.

Πέδρο Μάρτινς
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις