Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Αποφασίζει ο Αλαφούζος για Μπόλονι – Κρίσιμα 24ωρα – Κίνδυνος να… τιναχτούν όλα στον αέρα!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αποφασίζει ο Αλαφούζος για Μπόλονι – Κρίσιμα 24ωρα – Κίνδυνος να… τιναχτούν όλα στον αέρα!

Αλαφούζος - Μπόλονι: Μεγάλος κίνδυνος να αλλάξουν όλα και να τιναχτούν στον αέρα για τον Παναθηναϊκό!

Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες για την πορεία του Λάσλο Μπόλονι στους “Πράσινους”. Ο Γιάννης Αλαφούζος  έχει αποδείξει στο παρελθόν πως μπορεί να πάρει αποφάσεις μέσα σε μία νύχτα, όπως να αλλάζει πρόσωπα και καταστάσεις από εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Έτσι συνέβη και με τον Γιώργο Δώνη, στον οποίον έστειλε επιστολή  απόλυσης πέρσι το Φεβρουάριο. Με αυτή την κίνηση έχασε την εμπιστοσύνη του μεγαλομετόχου ο Τσάβι Ρόκα, για τον οποίον αρχικά βγήκε διαρροή στήριξης και μετά από δέκα μέρες αποτελούσε παρελθόν μαζί με τον Πογιάτος.

Μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ Γιάννινα, η ομάδα και οι οπαδοί “αποχαιρέτισαν” νωρίς το μεγάλο όνειρο για την επιστροφή στην κατάκτηση τίτλων. Ο πρώτος και μεγαλύτερος στόχος ήταν το Κύπελλο έτσι όπως εξελίχθηκε η σεζόν. Ήταν ο μοναδικός τρόπος για να “χαρεί” ο Παναθηναϊκός μετά από χρόνια και για αυτό όλοι προσπάθησαν να περάσουν το μήνυμα σε Λάσλο Μπόλονι και παίκτες. Ειδικά μετά από τους Γιαννιώτες στο πρώτο παιχνίδι και τον ορατό κίνδυνο αποκλεισμού. Εξάλλου, ήταν πλέον πολύ αργά, οι Πράσινοι παρουσιάστηκαν χειρότεροι στη ρεβάνς της Λεωφόρο και κατάφεραν να δεχθούν δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο Λάσλο Μπόλονι, όπως έδειξε ο χρόνος ήταν σαν να έκανε “πειράματα στην ομάδα” του για να δει αν θα πετύχει ο “συνδυασμός των σκέψεων” του. Ο Ρουμάνος δεν κατάλαβε τι σημαίνει η κούπα για την ομάδα του; Ίσως όμως δεν κατάλαβε και πόσο σημαντικό ήταν ακόμα και για τον ίδιο να φτάσει έστω στα ημιτελικά και να αποκλειστεί δίνοντας μάχη κόντρα σε κάποια ομάδα του Big-4.

Αλαφούζος – Μπόλονι

Η μεγάλη αυτή η ήττα και η αποτυχία για τους “πράσινους” θα ξεχαστεί πολύ δύσκολα. Η ζημιά είναι μεγάλη και πλέον όλα είναι στον… αέρα. Ακόμα και ο σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη σεζόν, καθώς παίκτες και προπονητής είναι υποχρεωμένοι να πάρουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο στα πλέι οφ, όπου θα βρουν απέναντί τους καλύτερες και σίγουρα πιο φορμαρισμένες ομάδες. Αν δεν τα καταφέρουν, τότε το καλοκαίρι θα είναι… καυτό και σίγουρα θα υπάρξουν ξανά τρομερές αλλαγές. Όπως σας αποκάλυψαν οι «Αδέσποτοι» στην καθημερινή εκπομπή του sportdog.gr στον Alpha 9.89, το μέλλον του Μπόλονι είναι στον… αέρα, παρότι έχει συμβόλαιο. Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε ζητήσει το Κύπελλο και θα κρινόταν από αυτό. Ο πρώτος του στόχος λοιπόν χάθηκε και πλέον κυνηγάει την έξοδο στην Ευρώπη. Η αποστολή του δεν θα είναι εύκολη και ίσως γίνει ακόμα πιο περίπλοκη μετά το ματς ξανά με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα το Σάββατο το απόγευμα. Λίγα 24ωρα λοιπόν έμειναν για έναν ακόμα… τελικό!

Γιάννης Αλαφούζος

Δείτε ακόμη:

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-2: Οδυνηρός αποκλεισμός για τους πράσινους
Το πήρε απόφαση: Ο Μάρκους Μπεργκ επιστρέφει!
Τρομερά νέα για τον ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις