Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler σήμερα 3/3 έπαθλο: Ποιοι κερδίζουν, ποιος αποχωρεί
LIFESTYLE

Survivor spoiler σήμερα 3/3 έπαθλο: Ποιοι κερδίζουν, ποιος αποχωρεί

Survivor spoiler σήμερα 3/3: "Μπλε" ή "κόκκινοι" σήμερα; Ποιοι κερδίζουν στον στίβο μάχης του Survivor

Survivor spoiler σήμερα 3/3: Τελευταία μέρα Survivor σήμερα για αυτή την εβδομάδα και στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ όλοι αναμένουν την αποχώρηση.  Οι ασυλίες πήγαν και οι δύο στους “κόκκινους”, οι οποίοι συμπλήρωσαν τέσσερις σερί νίκες έναντι των αντιπάλων τους. Η ψυχολογία είναι ανεβασμένη. Από την άλλη πλευρά, οι “μπλε” έχουν σοβαρά θέματα. Κρις Σταμούλης και Αλέξης Παππάς έχουν αποκοπεί τελείως από την ομάδα, μάλιστα στη δεύτερη ασυλία δεν αγωνίστηκαν καν, δίνοντας πέναλτι στους αντιπάλους τους. Και οι δύο ψηφίστηκαν για αποχώρηση, ενώ ο τρίτος της παρέας είναι ο Πάνος Καλλίδης.

Ο κάτοχος της ατομικής ασυλίας, Τζέιμς Καφετζής, αφού αποθέωσε τον Καλλίδη για τη μαχητικότητά του, παρά τις 4 ήττες σε 4 run, στη συνέχεια τον έστειλε στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Με την ελπίδα, όπως είπε, να διώξει έναν εκ των Κρις-Αλέξη, επειδή είναι δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής. Η ψήφος του Τζέιμς εξαγρίωσε τον Πάνο.

Survivor spoiler σήμερα 3/3 έπαθλο: Ποιοι κερδίζουν

Το αγώνισμα σήμερα έχει έπαθλο επικοινωνία με συγγενείς και οικογένεια.  Οι “κόκκινοι” είναι πιο δυνατοί αυτή την περίοδο, πατάνε καλύτερα, όμως οι “μπλε” έχουν ανάγκη να βγάλουν αντίδραση. Το κατάφεραν στη δεύτερη ασυλία, όπου με μείον 2 παίκτες και με δύο πέναλτι, κατάφεραν να χάσουν με 10-8.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα νικητές θα είναι οι “μπλε”, βάζοντας τέλος στο σερί των “κόκκινων”. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα μπορούν να ανατραπούν…

Δείτε εδώ: Survivor spoiler: Οριστικό, αυτός αποχωρεί σήμερα!

Survivor spoiler σήμερα 3/3 έπαθλο: Ποιοι κερδίζουν, ποιος αποχωρεί; Δείτε το trailer

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις