Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

24

Σεπτεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 spoiler ομαδική 3/3: Ποιοι κερδίζουν, νέες κόντρες
LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler ομαδική 3/3: Ποιοι κερδίζουν, νέες κόντρες

MasterChef 5 spoiler ομαδική 3/3: Η σημερινή δοκιμασία θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες.

Χωρίς άγχος και πολλές σκέψεις για το ποιος θα φύγει κύλησε το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Αυτό, γιατί ένας εκ των έξι υποψηφίων για αποχώρηση, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πιάτο αντιγραφής και έτσι εξασφάλισε επί της ουσίας την παραμονή στους άλλους πέντε. Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Διονύσης, η Ανούς, ο Αλέξανδρος, η Ηρώ, ο Ιωάννης και η Μαρία και όλοι τους έπρεπε να φτιάξουν ένα ακόμα μοναδικό πιάτο αντιγραφής. Στα περισσότερα πιάτα τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά καθώς οι διαγωνιζόμενοι αντιμετώπισαν δυσκολίες και φοβήθηκαν πως ίσως βρεθούν εκτός παιχνιδιού.

Ένας ωστόσο τους έβγαλε από την δύσκολη θέση καθώς το πιάτο του δεν παρουσιάστηκε ολοκληρωμένο, με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός αγώνα. Αυτός ήταν ο Αλέξανδρος Ακριτίδης, ο οποίος και αποχώρησε από το παιχνίδι. Όσον αφορά τους υπόλοιπους, το καλύτερο πιάτο αναδείχθηκε αυτό του Διονύση.

«Αρχηγός σε δύο ομαδικές. Δύο νίκες. Καμία ήττα. Η μία φορά καλύτερη από την άλλη. Ήρθα με μία πολύ μεγάλη καχυποψία στο MasterChef. Ήρθα κλειστός ψυχολογικά και μαγειρικά και δυστυχώς, νομίζω ότι παρέμεινα κλειστός. Game over» είπε ο Αλέξανδρος και παρέδωσε την ποδιά του.

MasterChef 5 spoiler ομαδική 3/3: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Η σημερινή δοκιμασία θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες, αφού και οι δυο ομάδες έχουν μείνει χωρίς αρχηγό. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν οι νέοι αρχηγοί θα βγουν μετά από συμφωνία των παικτών ή αν η Μαρίνα που έχει στα χέρια της το πλεονέκτημα θα έχει την δυνατότητα να ανακατέψει την τράπουλα. Το ζητούμενο αυτής της νέας ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef δεν είναι άλλο από το πως θα αντιμετωπίσουν οι διαγωνιζόμενοι την έκπληξη που θα τους ανακοινώσουν οι κριτές.

Η ομάδα που θα κερδίσει θα πάει στον εξώστη, ενώ οι ηττημένοι θα αγωνιστούν αρχικά για την ασυλία, ενώ εν συνεχεία θα γίνει και η ψηφοφορία από την οποία θα προκύψουν οι υποψήφιοι που θα συμπληρώσουν την τριάδα των υποψηφίων. Επίσης στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef και ειδικότερα μετά το τέλος της δοκιμασίας θα δούμε μια μεγάλη κόντρα ανάμεσα στη Μαρίνα και την Ηρώ. Με λίγα λόγια οι κόντρες μεταφέρονται από τους άνδρες του σπιτιού στις γυναίκες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις