Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα παίκτες: Τι επιτρέπεται να πάρουν μαζί τους
LIFESTYLE

Φάρμα παίκτες: Τι επιτρέπεται να πάρουν μαζί τους

Φάρμα παίκτες: Η «Φάρμα», που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως, έρχεται στον ΑΝΤ1 και κάνει πρεμιέρα στις 12 Μαρτίου στις 21.00.

Η «Φάρμα», που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως, έρχεται στον ΑΝΤ1 και κάνει πρεμιέρα στις 12 Μαρτίου στις 21.00. Στην παρουσίαση θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης, ενώ 14 παίκτες αφήνοντας πίσω τις συνήθειες της πόλης καλούνται να ζήσουν ως αγρότες. Μακριά από τις ανέσεις που θεωρούνται δεδομένες, έρχονται αντιμέτωποι με συνθήκες που θα συναντήσουν για πρώτη φορά.

Ένας από τους διαγωνιζόμενους του νέου ριάλιτι του ΑΝΤ1 είναι και ο Θανάσης Πάτρας. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε ζωντανά στο «Πρωινό» την Τρίτη και αποκάλυψε πως τα γυρίσματα ξεκινούν την Πέμπτη. Παράλληλα τόνισε πως στη «Φάρμα» οι παίκτες θα πάρουν μόνο ένα σάκο με κάποια προσωπικά τους αντικείμενα.

«Είμαι στο ξενοδοχείο. Την Πέμπτη το πρωί θα πάμε για τον εγκλεισμό. Από αγροτικές δουλειές δεν κατέχω πολλά και με τα κτηνοτροφικά είμαι τελείως άσχετος. Αλλά πιάνουν τα χέρια μου. Ρεύμα δε θα έχει σίγουρα. Θα έχει θέρμανση όμως. Θα έχουμε μια σόμπα, γιατί πρέπει να μαγειρεύουμε. Θα πάρουμε συγκεκριμένα πράγματα. Θα πάρουμε ένα σάκο, ένα λουκάνικο. Θα το γεμίσουμε με κάποια πράγματα συγκεκριμένα που μας έχουν πει. Είδη ατομικής υγιεινής προφανώς θα πάρουμε. Όταν το είπε στην κόρη μου, μού είπε πως χαίρεται πως θα πάω στο… Survivor. Τις τελευταίες δυο μέρες δε μου μιλάει. Σήμερα που μίλησα με τη γυναίκα μου, μού είπε ότι με αγαπάει. Είναι 8 χρονών» είπε, μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Πάτρας.

Φάρμα: Η μακροσκελής ανάρτηση της Ειρήνης Κολιδά

Η Ειρήνη Κολλιδά θα είναι μία από τις παίκτριες που θα πάρει μέρος στο νέο ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1, την «Φάρμα». Με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, «Η Φάρμα» πρόκειται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μετά από χρόνια, στις 12 Μαρτίου στον ΑΝΤ1.

Το πρωί της Δευτέρας η Ειρήνη Κολλιδά έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει όσους την στηρίζουν για την συμμετοχή της στην «Φάρμα».

«Καλό μας μήνα καλημερααααααά!! Μάρτιος ερχομός της άνοιξης, γενέθλιος μήνας μου και ανθρώπων που αγαπώ πολύ. Μήνας αλλαγών και νέων εμπειριών για εμένα!!! Λίγες μέρες έμειναν…… Φάρμα σου έρχομαι!!! Είμαι πολύ χαρούμενη που θα ζήσω και αυτό…. Επιστροφή 50 χρόνια πίσω όπου όλα ήταν “απλά” και ωραία, χωρίς ρεύμα, χωρίς τον καταιγισμό και τον εθισμό στην τεχνολογίας, μέσα στην φύση τις ομορφιές και τις δυσκολίες της. Αγαπώ και λαχταρώ!! Θέλω να σας ευχαριστήσω όοοολους για τα αμέτρητα μηνύματα στήριξης που έχω λάβει και την αγάπη που εισπράττω τα τελευταία χρόνια!!! Θα μου λείψετε πολύ!!!! Αλλααααά θα επανέλθω δριμύτερη γεμάτη από πλούσιες εικόνες, συναισθήματα και εμπειρίες!!!!! Και σίγουρα και φίλους το team είναι πολύ δυνατό!!! Συντονιστείτε.. 🌸», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Ειρήνη Κολιδά Instagram
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις