Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σεισμός Τρικάλων 3/3: Πανικόβλητος έτρεχε ο κόσμος
ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμός Τρικάλων 3/3: Πανικόβλητος έτρεχε ο κόσμος

Σεισμός Τρικάλων 3/3: Ο ισχυρός σεισμός που έγινε σήμερα το μεσημέρι στην Ελασσόνα ταρακούνησε σχεδόν τη μισή Ελλάδα.

Ο ισχυρός σεισμός που έγινε σήμερα το μεσημέρι στην Ελασσόνα ταρακούνησε σχεδόν τη μισή Ελλάδα. Μάλιστα στις ευρύτερες περιοχές της Θεσσαλίας σημειώθηκαν πολλές ζημιές κατοικιών, σπιτιών ενώ έγιναν και αρκετοί μετασεισμοί. Στα Τρίκαλα ο σεισμός έγινε αρκετά αισθητός και ο κόσμος τη στιγμή που χτυπούσε ο εγκέλαδος έτρεχε πανικόβλητος.

Δείτε χαρακτηριστικά στα βίντεο πώς έτρεξαν οι πελάτες στην έξοδο καταστημάτων, πώς πετάχτηκε ο κόσμος έξω από σπίτια και γραφεία επί της Ιουλιέτας Αδάμ, αλλά και πώς καταγράφηκε ο σεισμός σε μεγάλη μάντρα αυτοκινήτων της πόλης.

Σεισμός: Νέα βίντεο από την στιγμή των 6 ρίχτερ

Νέα βίντεο έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την στιγμή του σεισμού των 6 ρίχτερ στην Ελασσόνα που ταρακούνησε σχεδόν όλη την χώρα.  Η ώρα του σεισμού που ήταν λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι ήταν ώρα που όλοι ήταν στις δουλειές του. Για τον λόγο αυτό θα δείτε ότι διακόπηκαν συνεντεύξεις, τηλεδιασκέψεις και άλλες δραστηριότητες. Προϊόντα έπεσαν από τα ράφια σούπερ μάρκετ ακόμα και στην Καλαμπάκα. Άνθρωποι έτρεχαν να σωθούν στα Τρίκαλα και στην Αριδαία.

Σεισμός στην Ελασσόνα: Κατέρρευσε τοίχος σχολείου στο Δαμάσι – Κλείνουν τα σχολεία στη Λάρισα

Κατέρρευσε τοίχος σχολείου στην περιοχή Δαμάσι μετά τον ισχυρό σεισμό που ταρακούνησε τη Θεσσαλία. Οι μαθητές είχαν απομακρυνθεί εγκαίρως σύμφωνα με τον onlarissa.gr, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας αποφάσισε να κλείσει τα σχολεία σε όλο το νομό. Με εντολή του περιφερειακού διευθυντή Γιώργου Δονδοτσάκη γίνεται έλεγχος όλων των κτηριακών εγκαταστάσεων για τυχόν ζημιές.

Επίσης η πολιτική προστασία του δήμου Λαρισαίων καλεί τους πολίτες να παραμείνουν εκτός των σπιτιών τους γιατί, όπως σημειώνει, το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη και τους επισημαίνει ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Τέλος με απόφαση του Δημάρχου θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις