Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κούρτοβικ για Κουφοντίνα: Ο Πέτρος Τατσόπουλος απαντά στη δήλωση “σοκ”
ΕΛΛΑΔΑ

Κούρτοβικ για Κουφοντίνα: Ο Πέτρος Τατσόπουλος απαντά στη δήλωση “σοκ”

Κούρτοβικ για Κουφοντίνα: Η πληρωμένη απάντηση του Πέτρου Τατσόπουλου στην δικηγόρο του Κουφοντίνα Ιωάννα Κούρτοβικ

Πληρωμένη απάντηση έδωσε ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, στην δικηγόρο του Δημήτρη Κουφοντίνα Ιωάννα Κούρτοβικ. Αφορμή οι δηλώσεις της κ. Κούρτοβικ που διαμαρτυρήθηκε επειδή η ανακοίνωση των συγγενών των θυμάτων του Κουφοντίνα, ονομάζουν τον δολοφόνο της 17Ν δολοφόνο.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή της στο Κόντρα η κ. Κούρτοβικ “η ανακοίνωση (των συγγενών των θυμάτων) συντάχθηκε μάλλον για να εξυβρίσει τον απεργό. Ήταν υβριστική, ήταν προσβλητική υποστήριξε η κ. Κούρτοβικ, επιμένοντας ότι από τη στιγμή που υπήρξε οριστική δικαστική κρίση και ο Δημήτρης Κουφοντίνας οδηγήθηκε στη φυλακή, θα πρέπει να αποκαλείται “κρατούμενος” και όχι “δολοφόνος”.

Η κυρία Κούρτοβικ μάλιστα επέμεινε ότι “τα θύματα και η Πολιτική Αγωγή έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στη διαδικασία ως το σημείο που το δικαστήριο αποφασίζει την ενοχή, από κει και πέρα τελειώνει ο ρόλος τους, δεν έχουν λόγο στον τρόπο έκτισης της ποινής”.

Τι έγραψε ο Πέτρος Τατσόπουλος

Στις δηλώσεις της κ. Κούρτοβικ απάντησε με ειρωνεία ο Πέτρος Τατσόπουλος σημειώνοντας:

Τα θύματα ζητούν συγγνώμη από τον κύριο Κουφοντίνα για τους τόσο χαμηλής πολιτικής ποιότητας συγγενείς τους. Δεσμεύονται στην επόμενη ζωή να τους επιλέξουν με περισσότερη προσοχή.

Το θέμα σχολίασε και το γνωστό στέλεχος της κεντροαριστεράς Γιάννης Μεϊμάρογλου:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις