Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μπέος: «Ο Δουβίκας θα πάει στον ΠΑΟΚ εκτός αν…»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπέος: «Ο Δουβίκας θα πάει στον ΠΑΟΚ εκτός αν…»

Μπέος ο Δουβίκας θα πάει στον ΠΑΟΚ: Ο Αχιλλέας Μπέος ξεκαθάρισε το τι θα γίνει με τον Τάσο Δουβίκα.

Ο Αχιλλέας Μπέος ξεκαθάρισε για τον Τάσο Δουβίκα, ότι ο νεαρός επιθετικός του Βόλου θα πάει στον ΠΑΟΚ καθώς το έχει υποσχεθεί. Η απάντηση για τα σενάρια που τον συνδέουν διοικητικά με τους Θεσσαλονικείς! Απαντήσεις για τις φήμες που τον θέλουν να εμπλέκεται διοικητικά με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την μεταγραφική υπόθεση του Τάσου Δουβίκα, έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107.4» «Δεν ισχύουν τέτοια πράγματα. Ο ΠΑΟΚ έχει διοίκηση, έχει πρόεδρο, έχει μεγαλομέτοχο. Ναι, είμαι φιλικά προσκείμενος και έχω σχέσεις με ανθρώπους και την οικογένεια του ΠΑΟΚ αλλά μέχρι εκεί. Εδώ θέλω να αφήσω την ομάδα μου και να αφοσιωθώ στον δήμο. Με έχει εκλέξει ο κόσμος, οφείλω να τιμήσω και να σεβαστώ την ψήφο του».

«Η ομάδα δεν είναι ακέφαλη, ποιος θα διαπραγματευτεί για τον Δουβίκα; Διαπραγματεύομαι για τον Δουβίκα. Όσο θα είμαι εγώ στην ομάδα, ο Δουβίκας θα πάει στον ΠΑΟΚ από την στιγμή που τον θέλει ο ΠΑΟΚ. Έχω δώσει τον λόγο μου. Τώρα αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό, μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό. Ο Δουβίκας είναι 50%- 50% ανάμεσα σε Βόλο και Αστέρα. Έχει μεγάλη εξέλιξη αυτό το παιδί και να το θυμηθείτε ότι θα παίξει σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Αρκεί να έχει υγεία και το μυαλό του να μείνει  συγκεντρωμένο».

Λίγα λόγια για τον Τάσο Δουβίκα

Ο Αναστάσιος «Τάσος» Δουβίκας γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου του 1999, είναι Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός για τον Βόλο. Ο Δουβίκας έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στις 19 Αυγούστου 2017, σε μία εντός έδρας ήττα με 1-2 εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, όπου έπαιξε ως αναπληρωματικός. Στις 26 Οκτωβρίου, σημείωσε το πρώτο του επαγγελματικό γκολ, σε μία νίκη με 2-1 επί των Χανίων για το Κύπελλο Ελλάδας 2017-18. Στις 26 Νοεμβρίου, σκόραρε στην εντός έδρας νίκη με 2-0 επί του Λεβαδειακού, συμβάλλοντας έτσι στην τρίτη διαδοχική νίκη της ομάδας. Στις 2 Δεκεμβρίου, σκόραρε στην άνετη εντός έδρας νίκη με 4-0 επί του Πλατανιά. Στις 18 Δεκεμβρίου, σκόραρε στην εκτός έδρας νίκη με 0-4 επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου για το Κύπελλο Ελλάδας 2018-19, τερματίζοντας μία μακρόχρονη ξηρασία. Το καλοκαίρι του 2020, ο Τάσος Δουβίκας υπέγραψε στον Βόλο ως ελεύθερος.

Δείτε ακόμη:

Νικολακόπουλος: «Οι στημένες φάσεις και το φεγγάρι του Σα τα δύο θέματα του Ολυμπιακού»
Τι λέει η UEFA για το Βόλος-Ολυμπιακός: Οφσάιντ ή όχι;
Τσιγκρίνσκι τέλος από την ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις