Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / 8 Λέξεις σήμερα 2/3: Τι θα δούμε την Τρίτη στο νέο επεισόδιο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

8 Λέξεις σήμερα 2/3: Τι θα δούμε την Τρίτη στο νέο επεισόδιο

8 Λέξεις σήμερα 2/3: Ραγδαίες εξελίξεις και ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου. 

Στο χθεσινό επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς “8 λέξεις” είδαμε τη Ναυσικά να διώχνει τη Μιρέλλα από το σπίτι χωρίς να της δώσει καμία ελπίδα. Τον Οδυσσέα να αφήνεται στα χέρια του γιατρού, ενώ τον Άκη αποφασισμένο να ανακαλύψει με ποιον έχει μπλέξει η Ελισάβετ. Η Ιφιγένεια από την άλλη ανάθεσε στον Φρίξο να παρακολουθήσει τον Σπύρο όσο θα λείπει στην Αθήνα ενώ παράλληλα δέχθηκε μια αναπάντεχη επίσκεψη από την Αντριάνα. Η Εύα επιμένει στην στάση της κι ετοιμάζεται να μετακομίσει σε άλλο σπίτι, ενώ η Ναυσικά συμβουλεύει τον Νικηφόρο να βάλει νερό στο κρασί του και να της δώσει μια παράταση χρόνου να το ξανασκεφτεί. Το χειρουργείο φτάνει στο τέλος κι ο Οδυσσέας περνάει στην ανάνηψη, όλα δείχνουν πως πήγαν καλά. Ο Σίμος ξεκαθαρίζει στη Σμαράγδα πως θέλει να ζήσουν μαζί, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις του Άκη. Ο Φρίξος είδε την Αλκμήνη να βγαίνει από το σπίτι του Σπύρου.

8 Λέξεις σήμερα 2/3

Στο επεισόδιο της Τρίτης 2 Μαρτίου, η Μιρέλλα δεν το βάζει κάτω και μιλάει πάλι στη Ναυσικά για την άρρωστη κόρη της. Εκείνη τη στιγμή έρχεται και η Τζουλιάνα στο σαλόνι και γνωρίζει αυτή τη γυναίκα, γεγονός που εξοργίζει αφάνταστα τη Ναυσικά. Ο Φρίξος είναι σίγουρος πλέον για τον Σπύρο με την Αλκμήνη και δεν ξέρει αν πρέπει να το πει στην Ιφιγένεια, ή όχι. Στο μεταξύ, η Έλλη πέφτει κάτω και σπάει το δάχτυλό της κι ο Φρίξος την πάει αμέσως στο νοσοκομείο.

Η Ιφιγένεια φιλοξενεί την Αντριάνα στο σπίτι και ο Μιλτιάδης γνωρίζει πιο καλά αυτή την εκκεντρική προσωπικότητα από την Κύπρο. Η Ναυσικά βασανίζεται να αποφασίσει αν πρέπει να υποβάλει την Τζουλιάνα σε όλη αυτή τη διαδικασία που ζητά η Μιρέλλα. Ο Σίμος συμβουλεύει την Ελισάβετ να παρατήσει τον Αιμίλιο και να βρει κάποιον άλλον. Η «κόντρα» Άκη – Μανούσου για τα μάτια της Αποστολίας συνεχίζεται και τα αίματα ανάβουν. Λίγο αργότερα, ο Άκης μπουκάρει απροειδοποίητα στο γραφείο του Αιμίλιου και τον πιάνει τη στιγμή που φιλιέται με την Ελισάβετ. Ο γιατρός αφαιρεί τους επιδέσμους, ο Οδυσσέας όμως ανοίγει τα μάτια μου και δεν βλέπει απολύτως τίποτα!

8 Λέξεις σήμερα 2/3: Trailer

Δείτε ακόμη:

“Άγριες Μέλισσες”: Η Σοφούλα προετοιμάζει τη φυγή της από τον Βόσκαρη
Χάρι και Μέγκαν θα σοκάρουν με τις αποκαλύψεις τους για τη ζωή στο παλάτι
Υπολοχαγός Νατάσα: Η λεγόμενη «στοιχειωμένη» βίλα στην Αθήνα που έγιναν τα γυρίσματα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις