Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στεφανίδου – Λιγνάδης: Και δεύτερος χορηγός αποχώρησε από την εκπομπή της
LIFESTYLE

Στεφανίδου – Λιγνάδης: Και δεύτερος χορηγός αποχώρησε από την εκπομπή της

Στεφανίδου - Λιγνάδης: Με ανάρτησή της στο Facebook, η εταιρεία καλλυντικών Grigi, ανακοίνωσε ότι αποσύρει τη χορηγία της από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Με ανάρτησή της στο Facebook, η εταιρεία καλλυντικών Grigi, ανακοίνωσε ότι αποσύρει τη χορηγία της από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου με φόντο την υπόθεση Λιγνάδη.«Το κίνημα #meetoo έχει την απεριόριστη υποστήριξη μας!». Η εταιρεία Grigi καθιστά σαφές ότι διαφωνεί πλήρως με την πολιτική της εκπομπής «Tlive» και γι’ αυτό το λόγο αποσύρει την χορηγία της από την εκπομπή». Είμαστε δίπλα στα θύματα και τις οικογένειές τους» αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η εταιρεία υποδημάτων Nak Shoes έκανε την αρχή, ανακοινώνοντας ότι αποχωρεί από τη χορηγία της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου. Χαρακτηριστικά η εταιρεία ανέφερε πως «Η εταιρεία NAK Shoes καθιστά σαφές ότι, διαφωνεί με την πολιτική της εκπομπής «ΤLive» με παρουσιάστρια την κυρία Τατιάνα Στεφανίδου για το κοινωνικό κίνημα #MeTooGR (ευαισθητοποίηση κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης) και, αφουγκραζόμενη τον παλμό της κοινωνίας, έχει δρομολογήσει την απόσυρση της χορηγίας της από την εν λόγω εκπομπή.».

Ήδη είχαν προηγηθεί σχόλια χρηστών στην σελίδα της εταιρείας στο facebook που κατέκριναν σφόδρα την αμφιλεγόμενη τακτική της παρουσίασης της Τατιάνας Στεφανίδου, στην σύλληψη του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή.

Τατιάνα Στεφανίδου: «Κάποιοι θέλουν σκοπίμως και με δόλο να με πλήξουν»

Ξέσπασε σήμερα η Τατιάνα Στεφανίδου στον αέρα της εκπομπής της  μιλώντας για fake news στο Διαδίκτυο, δόλιες συμπεριφορές αλλά μίλησε και για αυτούς  που την κατέκριναν για προνομιακή στάση στο θέμα του Λιγνάδη.

«Θα ήθελα να πω κάτι εδώ, το οποίο αφορά σε fake news από πολύ συγκεκριμένες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο που αφορούν στην εκπομπή. Εσείς με παρακολουθείτε καιρό και όσοι με παρακολουθείτε ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι εδώ και 2 μήνες, από τότε που ξεκίνησε το κίνημα #metoo, από την πρώτη καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, έχουμε ασχοληθεί κατά κόρον, παρουσιάζοντας θύματα, μαρτυρίες, καταγγελίες, παροτρύνοντας τα θύματα να σπάσουν τη σιωπή τους, μιλώντας με δικηγόρους, βγάζοντας υποθέσεις. Ξέρετε εσείς οι τηλεθεατές της εκπομπής, πώς ακριβώς έχουμε χειριστεί όλη αυτή την υπόθεση. Κάποιοι, λοιπόν, παίρνοντας μια συγκεκριμένη φράση μου την οποία αποφάσισαν να παραφράσουν, δηλαδή να κάνουν μια ελεύθερη, μεταφορική απόδοση των όσων είπα σκοπίμως και με δόλο για να με πλήξουν» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις που είναι ποινικό αδίκημα, στο διαδίκτυο. Οι ψευδείς αυτές ειδήσεις δημιούργησαν ένα κλίμα και υπάρχει και κόσμος που μπορεί να μην έχει δει την εκπομπή, μπορεί απλά να βλέπει ένα απόσπασμα που έχει ανέβει με την ελεύθερη ερμηνεία αυτών που προσπάθησαν να δημιουργήσουν το πρόβλημα και εκεί δημιουργείται ένα κλίμα, ένας ντόρος, μία διάθεση να πετάξουμε ανθρώπους στην αρένα. Μια ανθρωποφαγία, η οποία όμως γίνεται σκόπιμα με τα fake news».

Πώς ξεκίνησε

Όλα ξεκίνησαν όταν τηλεθεάτρια, γνωστοποίησε στην ΝΑΚ τα αρνητικά της συναισθήματα σχετικά με τη διαφήμισή του brand στη συγκεκριμένη εκπομπή η οποία -όπως χαρακτηριστικά έγραψε- “υποστηρίζει προκλητικά έναν άνθρωπο ο οποίος έχει προφυλακιστεί για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων”. “Έχετε λάβει υπόψη σας ότι η εκπομπή ΤLive στην οποία είστε χορηγός κρατάει αμφιλεγόμενη στάση στο ελληνικό #metoogr υποστηρίζοντας προκλητικά έναν άνθρωπο ο οποίος κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί για σ#$0υαλική κακοποίηση ανηλίκων; Σκεφτείτε λίγο σε ποιους επιλέγετε να διαφημιστείτε! Έτσι όπως σας μάθαμε, έτσι και θα σας ξεγράψουμε!”, αναφέρει σε σχόλιο η συγκεκριμένη γυναίκα, με την απάντηση της εταιρείας να είναι άμεση:

“Η εταιρεία NAK Shoes καθιστά σαφές ότι, διαφωνεί με την πολιτική της εκπομπής “ΤLive” με παρουσιάστρια την κυρία Τατιάνα Στεφανίδου για το κοινωνικό κίνημα #MeTooGR (ευαισθητοποίηση κατά της σ#$0ουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης) και, αφουγκραζόμενη τον παλμό της κοινωνίας, έχει δρομολογήσει την απόσυρση της χορηγίας της από την εν λόγω εκπομπή”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις