Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καταγγελίες ηθοποιών – ΣΕΗ: Νέος φάκελος με 18 ακόμη κατά τριών ηθοποιών
ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελίες ηθοποιών – ΣΕΗ: Νέος φάκελος με 18 ακόμη κατά τριών ηθοποιών

Καταγγελίες ηθοποιών - ΣΕΗ: Δεν σταματούν οι καταγγελίες από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ).

Δεν σταματούν οι καταγγελίες από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) καθώς ο πρόεδρος, Πασχάλης Τσαρούχας, κατέθεσε σήμερα το πρωί στην Εισαγγελία νέο φάκελο με 18 ακόμη καταγγελίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα ονόματα των καταγγελλομένων περιλαμβάνονται τουλάχιστον τρία γνωστών πρωταγωνιστών και σκηνοθετών, που έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα την επικαιρότητα.

«Επισκέφθηκα τον εισαγγελέα και έφερε νέους φακέλους. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Θα σας παρακαλέσω να ρωτάτε ότι και τον εισαγγελέα, ακολουθούμε τη διαδικασία πάρα πολύ αυστηρά» δήλωσε σήμερα μετά την έξοδό του από το κτήριο της εισαγγελίας και συνέχισε: «Όσο λιγότερο μιλάμε τόσο πιο σωστά προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Ο, τι καινούργιο έχουμε θα το φέρουμε».

Πλέον, οι εισαγγελείς αφού μελετήσουν τους φακέλους, προτίθενται να καλέσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε κατάθεση όλους τους καταγγέλλοντες. Τα πρόσωπα αυτά θα κληθούν δηλαδή από τον εισαγγελέα να καταθέσουν αναλυτικά για τα περιστατικά που αναφέρουν στις αναφορές που έχουν υποβάλλει στο ΣΕΗ.

Ωστόσο, με τα έως τώρα στοιχεία οι περισσότερες καταγγελίες φέρονται να περιγράφουν αδικήματα που έχουν υποπέσει σε παραγραφή, ενώ μόνο μία με δύο υποθέσεις παραμένουν «ζωντανές» και δυνητικά αφορούν σε κακουργηματικές πράξεις. Οι εισαγγελικές αρχές αναμένεται άμεσα να καλέσουν ως μάρτυρες τα πρόσωπα που έχουν προβεί σε καταγγελίες σε βάρος ηθοποιών με ποινικό αντικείμενο, προκειμένου να λάβουν καταθέσεις. Την ίδια ώρα, στην τελική ευθεία βρίσκεται η έρευνα αναφορικά με τη μήνυση του Δ. Άνθη σε βάρος γνωστού ηθοποιού για βιασμό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εισαγγελέας τις επόμενες ημέρες, ενδεχομένως και αύριο, θα έχει καταλήξει στο εάν θα ασκήσει δίωξη ή εάν θα αρχειοθετήσει την καταγγελία.

ΣΕΗ Καταγγελίες ΣΕΗ Καταγγελίες Τσαρουχάς
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις