Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

05

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δώρα Χρυσικού – Λιγνάδης: Κατέβηκε η ανάρτηση για τις διακοπές στην Ιθάκη
LIFESTYLE

Δώρα Χρυσικού – Λιγνάδης: Κατέβηκε η ανάρτηση για τις διακοπές στην Ιθάκη

Δώρα Χρυσικού - Λιγνάδης: Για το εν λόγω post, ο ιδιοκτήτης του Action 24, την κάλεσε να παρουσιάσει άμεσα τα στοιχεία που δημοσιοποίησε πως έχει, στον εισαγγελέα.

Η Δώρα Χρυσικού την Πέμπτη με μια ανάρτησή της αμφισβητούσε την παρουσία του Δημήτρη Λιγνάδη τον Αύγουστο του 2015 στην Ιθάκη. Ωστόσο, αυτή η ανάρτηση χθες δεν υπήρχε στον τοίχο της στο Facebook. Η Δώρα Χρυσικού είχε γράψει στο Facebook ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης λέει ψέματα σε ό,τι αφορά στον ισχυρισμό του ότι τον Αύγουστο του 2015 βρισκόταν στην Ιθάκη. Ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός είχε ισχυριστεί για την κατηγορία του βιασμού τον Αύγουστο του 2015, ότι εκείνη την περίοδο βρισκόταν στην Ιθάκη, φιλοξενούμενος στο σπίτι του Διονύση Παναγιωτάκη και της Ελένης Κούρκουλα.

Η Δώρα Χρυσικού είχε γράψει στην ανάρτησή της:

Ας του πει κάποιος πως με ψέματα επιβαρύνει χειρότερα τη θέση του. Όπως το κατάφωρο ψέμα ότι τον Αύγουστο του 2015, που φέρεται να βίασε ένα από τα θύματα, ήταν διακοπές στην Ιθάκη. Κύριε Λιγνάδη, καταλαβαίνω τον πανικό σας, αλλά έχω στοιχεία ότι το 2015 δεν ήσασταν στο νησί, ούτε το 2016, ήρθατε στο νησί μου το 2017 και το 2018 και προτίθεμαι να τα καταθέσω στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί».

Εντωμεταξύ ο Διονύσης Παναγιωτάκης και η Ελένη Κούρκουλα κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη επιβεβαιώνοντας τον ισχυρισμό του ότι τον Αύγουστο του 2015 βρισκόταν στο σπίτι τους στην Ιθάκη μαζί με τον αδελφό του και την ανιψιά του. Ο Διονύσης Παναγιωτάκης, μάλιστα, την επόμενη ημέρα, απαντώντας στην Δώρα Χρυσικού την κάλεσε, αν έχει στοιχεία για τα όσα υποστηρίζει, να τα καταθέσει στον εισαγγελέα.

Η ηθοποιός εντωμεταξύ έγραψε στο λογαριασμό της στο Facebook: «Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη, τη στήριξη και τη συμπαράσταση. Πήρα πολλή αγάπη εχθές. Θα χρειαστούμε ο ένας τον άλλον και στο εγγύς μέλλον. Είμαι περήφανη για την κοινότητα των ηθοποιών για το θάρρος και το ήθος τους. Μαζί θα προχωρήσουμε».

Ο Διονύσης Παναγιωτάκης, μετά και το κατέβασμα της ανάρτησης της Δώρας Χρυσικού έγραψε στο Facebook: «Παρόλα αυτά περιμένω από την Δωρα Χρυσικου να καταθέσει τα στοιχεία, οφείλει να βοηθήσει την δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις