Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τέλος από τον Ολυμπιακό με εντολή Μπαρτζώκα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τέλος από τον Ολυμπιακό με εντολή Μπαρτζώκα

Ολυμπιακός Μπαρτζώκας: Ο Έλληνας γκαρντ είχε παραχωρηθεί ως δανεικός.

Μετά από το σύντομο πέρασμά του από την Ομπραδόιρο, ο Αντώνης Κόνιαρης επιστρέφει στην Basket League για λογαριασμό του Ιωνικού όπου θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας γκαρντ ανήκει στον Ολυμπιακό και είχε δοθεί δανεικός στους Ισπανούς προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής, από τη στιγμή που δεν είχε χώρο και χρόνο στο rotation του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Κόνιαρης θα ολοκληρώσει τη σεζόν στον Ιωνικό Νικαίας ως δανεικός από τους Πειραιώτες.

Στο ισπανικό πρωτάθλημα ο Κόνιαρης αγωνίστηκε μόλις σε τρία παιχνίδι με απολογισμό 1.3 πόντους, 2.7 ασίστ και 1 ριμπάουντ μέσο όρο. Έτσι ο δανεισμός του 23χρονου παίκτη στην Ομπραντόιρο “έσπασε”, με τον Ολυμπιακό να τον δανείζει εκ νέου στον Ιωνικό μέχρι το τέλος της τρέχουσαν σεζόν.

Γιώργος Μπαρτζώκας

Ζέρβας: «Φροντιστήριο στον Κουφό ενόψει Μπασκόνια – Οι προϋποθέσεις για Ντόρσεϊ»

Εντατικά μαθήματα γίνονται στον Κώστα Κουφό από τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού. Όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας οι άνθρωποι του προπονητικού επιτελείου της ομάδας προσπαθούν να βοηθήσουν τον Έλληνα σέντερ για να ενταχθεί σε συστήματα και ό,τι άλλο χρειάζεται για να είναι όσο το δυνατό καλύτερα προετοιμασμένος για το παιχνίδι της Τετάρτης με τη Μπασκόνια.

Την ίδια στιγμή ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων επεσήμανε ότι από όλα όσα ακούγονται σχετικά με τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας, η περίπτωση που φαίνεται να είναι πιο πιθανή συγκριτικά σε όλες τις άλλες είναι αυτή του Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ο Νίκος Ζέρβας επεσήμανε ότι είναι ένας παίκτης που θα βοηθήσει, υπογραμμίζοντας τη σημασία που θα έχει για το ρόστερ λόγω της ελληνικής καταγωγής του. Στη συνέχεια ανέφερε ότι για να μπορέσει να προχωρήσει ο Ολυμπιακός στην απόκτηση του Ντόρσεϊ πρεπει να υπάρξουν οι απαραίτητες προϋποθέσει για να συμβεί αυτό…

Κώστας Κουφός
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις