Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ 2 – 11η αγωνιστική: Μάχες για κορυφή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ 2 – 11η αγωνιστική: Μάχες για κορυφή

Σούπερ Λιγκ 2 - 11η αγωνιστική: Ανακατατάξεις στην κορυφή φέρνει η τριπλέτα αγώνων του προγράμματος - Φώτα σε Ηράκλειο και Λιβαδειά

Σούπερ Λιγκ 2 – 11η αγωνιστική: Με τρία ματς ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής, αλλά και του α’ γύρου για τη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία. Παναχαϊκή και Ξάνθη (14:45) μετά τις αλλαγές προπονητών, τίθενται αντιμέτωποι, Εργοτέλης – Απόλλων Λάρισας και Λεβαδειακός – Δόξα Δράμας τα άλλα δύο ματς της ημέρας. ΄Προγραμματισμένη ώρα έναρξης σε Πάτρα και Λιβαδειά είναι η 14:45, μία ώρα νωρίτερα (13.45) για συγκοινωνιακούς λόγους το ματς του “Παγκρήτειου”.

Στην Πάτρα η Παναχαϊκή υποδέχεται την Ξάνθη. Οι «κοκκινόμαυροι» με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο τους τον Χρήστο Παρασκευόπουλο, έπειτα από την λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Παπαδόπουλο (πήγε στα Χανιά) θέλουν να πετύχουν την τρίτη τους νίκη εντός έδρας. Ετσι θα παραμείνουν «ζωντανοί» στη μάχη της ανόδου. Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για τον τεχνικό των Αχαιών αποτελεί ο τραυματίας Κουσκουνάς. Η Ξάνθη  επίσης με υπηρεσιακό τεχνικό στον παγκο τον Γιώργο Μαραντά έπειτα από την λύση της συνεργασίας με τον Τόνι Πόποβιτς. Εκτός πλάνων οι τραυματίες Στάθης, Βασίλεφ, Θανάσης Παπάζογλου, ο τιμωρημένος Έμπερτ, αλλά και οι ανέτοιμοι  Αλή, Σχρόιεν.

μεγαλο διπλο ο λεβαδειακος

Σούπερ Λιγκ 2 – 11η αγωνιστική: Σε Λιβαδειά και Ηράκλειο

Ο Λεβαδειακός αντιμετωπίζει την Δόξα Δράμας. Με νέο προπονητή οι Βοιωτοί τον παλιό τους γνώριμο Τζιουζέπε Σανίνο. Εκτός πλάνων του Ιταλού κόουτς έχουν τεθεί ο τιμωρημένος Μύγας, ο τραυματίας Κονέ αλλά και οι Ροντρίγκο, Λιάγκας. Στον αντίποδα, η ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη, στοχεύει στο να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί. Θα αγωνιστεί χωρίς τους τραυματίες Άντερσον, ΜακΝτόναλντ και Μπολάκη. Αντίθετα οι Κουτσιανικούλης και Χάμοντ ξεπέρασαν τα προβλήματα τους και τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή τους.

Στο Ηράκλειο, τέλος, ο τρίτος της βαθμολογίας Εργοτέλης υποδέχεται στο Παγκρήτιο. (13.45) τον Απόλλωνα Λάρισας. Οι γηπεδούχοι θέλουν να πετύχουν την τέταρτη τους εντός έδρας νίκη παράλληλα να επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Μοναδικά αγωνιστικά προβλήματα, για τον τεχνικό των Κρητικών αποτελούν οι τραυματίες Κόλα, Ντουμάνης και Κουατένγκ. Ο Απόλλων του Κώστα Φρατζέσκου προέρχονται από την εντός έδρας επικράτηση κόντρα στα Χανιά και θα αγωνιστούν απέναντι στην ομάδα του Ηρακλείου χωρίς τους Μπαστιάνο, Χατζή, Γλύκο και Τάλισον.

πρωτη νικη ο Απολλων Λαρισας

Δείτε ακόμη: 

Παπασταθόπουλος: «Έχουμε αρκετές πιθανότητες να αποκλείσουμε την Άρσεναλ»
Πέθανε ο τερματοφύλακας της Πόρτο σε ηλικία 32 ετών – Είχε υποστεί ανακοπή
Οι ευχές του Άρη στον «Ξανθό» του ελληνικού μπάσκετ (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις