Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler τρίτη σεζόν: Η μεγάλη αποκάλυψη για τη συνέχεια
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler τρίτη σεζόν: Η μεγάλη αποκάλυψη για τη συνέχεια

Άγριες Μέλισσες spoiler τρίτη σεζόν: Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε ο Γιώργος Σουξές - Η Ελένη και ο Λάμπρος επιτέλους παντρεύονται 

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε ο Γιώργος Σουξές, ο οποίος αποκάλυψε ότι οι «Άγριες Μέλισσες» θα συνεχίσουν και για τρίτη σεζόν, ενώ παράλληλα μίλησε και για τις καταιγιστικές εξελίξεις στη δραματική σειρά εποχής. «Επίσημα δεν έχουμε ενημερωθεί, αλλά νομίζω ότι το σίριαλ θα πάει και τρίτη χρονιά» ανέφερε, αρχικά, ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Σουξές είπε ότι η Ελένη με τον Λάμπρο θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ ο ίδιος δεν ξέρει αν θα παντρευτεί ακόμα. «Η μητέρα μου θέλει, η Ρίζω θέλει, οπότε είμαι χαμένος από χέρι. Κι επειδή οι γυναίκες όταν βάλουν κάτι στο μυαλό τους το κάνουν, μπορεί να γίνει γάμος πριν την τρίτη σεζόν».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου, τι θα γίνει με το τέλος του Βόσκαρη, ο γνωστός ηθοποιός αρκέστηκε να απαντήσει: «Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να τον διώξουμε τον Βόσκαρη. Νομίζω ότι πλησιάζει το τέλος του» με τον Γιάννη Πουλόπουλο να αποκαλύπτει μετά το τέλος του βίντεο ότι «θα τον βασανίσουν ακριβώς έτσι όπως του αρμόζει. Το τέλος του Βόσκαρη θα είναι επικό».

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Ελένη και ο Λάμπρος επιτέλους παντρεύονται

Η στιγμή που όλοι ανέμεναν στο Διαφάνι έφτασε και η Ελένη ντύνεται στα λευκά προκειμένου να παντρευτεί τον αγαπημένο της Λάμπρο στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Μπορεί η απειλή του Βόσκαρη να μην έχει ακόμη τακτοποιηθεί, ούτε η αντιπαράθεση της Ελένης με τον Δούκα μετά την κομπίνα που έδωσε στον προύχοντα του χωριού τα χωράφια των μελών του Συνεταιρισμού, όμως όλοι θα κάνουν για μία ημέρα ανακωχή.

Μια μέρα που θα γίνει ένας ακόμη γάμος στο Διαφάνι, μετά από εκείνον της Βιολέτας και του Μιλτιάδη στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Έπειτα από πολλά χρόνια αναμονής και δυσκολιών, που δεν άφηναν τον Λάμπρο και την Ελένη να είναι μαζί, το ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας. Όπως διαβάζουμε στις περιλήψεις των επόμενων επεισοδίων της σειράς «Άγριες Μέλισσες», το Διαφάνι, για πρώτη φορά στην ιστορία του, περνάει μια μέρα που δεν θα μοιάζει με καμία άλλη.

Η ανακωχή απλώνεται απ’ άκρου εις άκρον, ενώ οι Σταμίραινες και οι Σεβαστοί ζουν, ο καθένας στο σπιτικό του, μια μεγάλη χαρά. Την Ελένη, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο ANT1, συνοδεύουν στην εκκλησία οι αδελφές της, Ασημίνα και Δρόσω, συνοδεία οργανοπαιχτών. Φαίνεται πως όλοι είναι παρόντες στον γάμο που θα παρακολουθήσουμε στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», εκτός φυσικά από τον Δούκα και τη Μυρσίνη Σεβαστού. Ωστόσο, παρότι όλοι αφήνουν την ημέρα του γάμου όλες τις διαφορές τους στην άκρη, φαίνεται πως τα πράγματα δεν θα κυλήσουν όσο ομαλά θα ήθελαν οι Σεβαστοί και οι Σταμίραινες. Τίποτα δεν δείχνει ικανό να σκιάσει αυτήν τη μέρα.

Άγριες Μέλισσες
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις