Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα 27/2: Προβλέψεις για το Σάββατο
PLUS

Ζώδια σήμερα 27/2: Προβλέψεις για το Σάββατο

Ζώδια σήμερα 27/2: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Μπορεί σήμερα να εντοπίσεις ένα ελάττωμα σε ένα σχέδιο που σε οδηγεί στο δρόμο προς τη βελτίωση ή γεγονότα που συμβαίνουν τώρα σου υπενθυμίζουν την ανάγκη να διαχειριστείς το χρόνο σου πιο αποτελεσματικά. Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να ευαισθητοποιήσει την ανάγκη διαχείρισης των καθημερινών υποθέσεών σου με περισσότερη ακρίβεια ή αποφασιστικότητα. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου και κράτησε τη συζήτηση σε χαμηλούς τόνους. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να είσαι ακόμα χαμένη στο παρελθόν σου.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να ανοίξει την καρδιά σου σε θαμμένα συναισθήματα και τα μάτια σου σε καταστάσεις που χρειάζονται την προσοχή σου. Μπορεί να υπάρξει μια ρομαντική αποκάλυψη ή ένα κοινωνικό ζήτημα να φτάσει σε σημείο καμπής. Το αποψινό φεγγάρι επίσης ρίχνει το φως του στη δημιουργικότητα, στους φίλους, στον έρωτα και στους προσωπικούς στόχους. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βρίσκεται σε έντονη εστίαση. Εσύ που είσαι μόνη, η συναισθηματική σου ζωή είναι στην απόλυτη προτεραιότητά σου.

 ζευγάρι αγκαλιά

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να προκαλέσει οικογενειακά ή οικιακά προβλήματα. Αναγνωρίζεις τις ανάγκες σου για ασφάλεια, άνεση και φροντίδα και γίνεται σαφές ότι πρέπει να προσπαθήσεις να εξισορροπήσεις αυτά τα πράγματα με τους κοσμικούς στόχους σου. Οι περιστάσεις σε ωθούν να αναγνωρίσεις την ανάγκη για βελτιωμένη διαχείριση χρόνου και ενέργειας, καθώς και καλύτερη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Τα συναισθηματικά σου έχουν τα πάνω και τα κάτω τους.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στον τομέα των επικοινωνιών σου και είναι μια υπενθύμιση για το χειρισμό των καθημερινών σου υποθέσεων. Το φεγγάρι σου ζητά να εξερευνήσεις ιδέες, μάθηση, επικοινωνίες, μεταφορές και συνδέσεις οι οποίες με τη σειρά τους μπορούν να σε παρακινήσουν να κάνεις αλλαγές και βελτιώσεις. Τα αληθινά συναισθήματά σου σε ένα θέμα μπορούν να σε ξεπεράσουν ή να σε εκπλήξουν, όμως σε προετοιμάζουν για να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις τις επιλογές σου.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Η Πανσέληνος σήμερα εμφανίζεται στον τομέα των πόρων σου και τα θέματα χρημάτων σε απασχολούν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Επίσης μπορεί να φέρει αποκαλύψεις και πιθανές συγκρούσεις στο προσκήνιο. Νέες πληροφορίες, ένα σημείο καμπής ή ένα αποκορύφωμα που αφορά σε ένα πρακτικό, ιδιοκτησιακό, επιχειρηματικό ή οικονομικό ζήτημα. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου ξέχνα τους όποιους προβληματισμούς σου και αφιερώσου σε αυτόν. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου μοιάζει ενδιαφέρουσα με ειδήσεις και τηλεφωνήματα.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Η Πανσέληνος σήμερα πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και ξεκινά ένας κύκλος που εστιάζεις το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις, συνδέεσαι με τις ανάγκες σου με έντονη την επιθυμία σου για ανεξαρτησία, φωνή και προσωπικό χρόνο. Το μεγαλύτερο στοίχημά σου είναι να αξιοποιήσεις τις απογοητεύσεις και και τη δημιουργική έμπνευση. Πλησίασε τον αγαπημένο σου και μην τον αφήνεις έξω από τα όνειρά σου. Εσύ που είσαι μόνη, αγάπησε περισσότερο τον εαυτό σου.

 ζευγάρι αγκαλιά

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να φέρει ξαφνικά συναισθήματα ή ευκαιρίες που σε ωθούν σε μια νέα κατεύθυνση. Ίσως νιώσεις την ανάγκη για περισσότερη ξεκούραση, θεραπεία και αναγέννηση. Επίσης είναι μια καλή στιγμή για σύνδεση με τη διαίσθησή σου. Προσωρινά ωστόσο θα μπορούσες να αισθανθείς λίγο χαμένη καθώς τα όρια μεταξύ των συναισθημάτων σου και του εξωτερικού κόσμου είναι θολά και τα συναισθήματα ή τα άλυτα θέματα των άλλων μπορεί να σε κατακλύσουν. Μοιράσου τα όνειρά σου με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η διαίσθησή σου κάτι προσπαθεί να σου πει.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στον κοινωνικό σου τομέα και ένα θέμα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να εξελιχθεί σε μια νέα ευκαιρία. Μπορεί επίσης να υπάρξουν έντονα συναισθήματα που έρχονται στην επιφάνεια, καθώς και το να μπουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σου. Πάνω στον ενθουσιασμό σου μην υπόσχεσαι πράγματα στον αγαπημένο σου που δύσκολα θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, απολαμβάνεις την ανεξαρτησία σου.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Ενώ υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας αυτές τις μέρες, η σημερινή Πανσέληνος πραγματοποιείται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος που είναι ο δημόσιος, επαγγελματικός χώρος σου. Μπορεί να ξυπνήσεις με έντονα ξεκαθαρισμένο το τι θέλεις να κάνεις ή να συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να ξεκαθαρίσεις τις προτεραιότητές σου. Είναι μια όμορφη στιγμή για να πλησιάσεις τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η διαίσθησή σου σε οδηγεί στο σωστό δρόμο.

 ζευγάρι αγκαλιά

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερος

Η σημερινή Πανσέληνος σε ενθαρρύνει να δώσεις προσοχή στην ανάγκη σου για περισσότερη διέγερση και σύνδεση με τον έξω κόσμο. Οι πρόσφατες μετακινήσεις σε έχουν κρατήσει κοντά στα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, τα έργα και τις καθημερινές σου υποθέσεις. Μπορεί επίσης να νιώσεις μια ξαφνική επιθυμία να εγκαταλείψεις τη συνηθισμένη ρουτίνα σου και να κάνεις κάτι πιο αναζωογονητικό. Το φεγγάρι γεμίζει μαγεία την ατμόσφαιρα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, νιώθεις έντονα πως σύντομα θα υπάρξει κάτι συναρπαστικό στη ζωή σου.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στον 8ο ηλιακό οίκο σου φέρνοντας κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με οικονομικές υποχρεώσεις, υποστήριξη ή εξαρτήσεις. Η ισορροπία δύναμης σε μια σχέση, τα χρέη, το εισόδημα ενός συντρόφου ή κοινά οικονομικά γενικότερα μπορεί να βρίσκονται σε έντονη εστίαση και να βγάζουν περισσότερα συναισθήματα. Η συμπεριφορά και τα συναισθήματά σου αλλάζουν συνεχώς -από το ένα άκρο στο άλλο, στην ερωτική σου ζωή.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Αποκαλύψεις που σχετίζονται με σχέσεις και ανάγκες μπορεί να εμφανιστούν με τη σημερινή Πανσέληνο. Είναι μια ισχυρή στιγμή για σύνδεση με τον σύντροφό σου ή με τα έντονα συναισθήματά σου για ένα άτομο. Ό,τι έρχεται στο φως τώρα συνδέεται με νέες αρχές για τον επόμενο μήνα. Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι καιρός να διαμορφώσεις τη ζωή σου έτσι όπως ονειρεύεσαι.

Πηγή: Tlife
 ζευγάρι αγκαλιά
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις