Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ποια ζώδια ταιριάζουν: Το ιδανικό ζευγάρι για το καθένα
PLUS

Ποια ζώδια ταιριάζουν: Το ιδανικό ζευγάρι για το καθένα

Ποια ζώδια ταιριάζουν: Ποια τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και ποια τα ιδανικά ταιριάσματα;

Πώς ερωτεύεται το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Ποια τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και ποια τα ιδανικά ταιριάσματα; Πώς αλλάζουν οι άνθρωποι όταν γνωρίζουν τον μεγάλο έρωτα; Πως ανατρέπονται όλα μόλις κάποιος ερωτευτεί; Τελικά, ποια ζώδια είναι αυτά που ταιριάζουν περισσότερο;

Κριός

Σαν ζώδιο της φωτιάς και της παρόρμησης, ο Κριός ερωτεύεται με πάθος, ενθουσιασμό και χωρίς ημίμετρα. Είναι τρυφερός και ας μην το δείχνει. Όταν όμως ο ενθουσιασμός και το πάθος κάνουν φτερά, όλα τελειώνουν. Επιθυμούν μια σύντροφο να τους δίνει τροφή, να ανταποκρίνεται στην τρέλα τους και η κάθε μέρα να είναι σαν την πρώτη φορά. Η γυναίκα Κριός αγαπά δυνατά. Την γοητεύουν οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι αλλά ο άντρας της ζωής της θα μπορούσε να είναι ο Λέων.

Ζευγάρι αγκαλιά

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι γενναιόδωρος στην αγάπη, δεσμεύεται, παθιάζεται, είναι τρυφερός, ευαίσθητος, στοργικός προστατευτικός και αφοσιωμένος. Διαισθάνεται οτιδήποτε κρύβεται πίσω από τον έρωτα και πληγώνεται εύκολα. Η γυναίκα Καρκίνος είναι ρομαντική, ντροπαλή, συναισθηματική, υπομονετική. Απορρίπτεται ο Κριός και ο Τοξότης. Θαυμάζει τον Αιγόκερω, αισθάνεται ασφαλής με τον Ταύρο και τον Παρθένο και ζει δυνατές συγκινήσεις και μεγάλους έρωτες με Σκορπιούς και Ιχθύς.

Λέων

Ο Λέων είναι γοητευτικός, δεν υποχωρεί εύκολα και δεν προσπαθεί και πολύ για να γοητέψει. Όταν ερωτεύεται, τα δίνει όλα. Η γυναίκα Λέων έχει αυτοπεποίθηση και ομορφιά. Με τον Κριό ταυτίζεται απόλυτα και κάνει σχέση ζωής, με τον Υδροχόο έλκεται αλλά τσακώνεται, με τον Τοξότη είναι ένα υπέροχο ζευγάρι. Με Καρκίνο και Ιχθύ δεν επικοινωνεί. Μακριά από Δίδυμο.

Τοξότης

Ο Τοξότης μαγνητίζει. Κλέβει καρδιές χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η γυναίκα Τοξότης, όσο και αν ερωτευτεί,δεν θυσιάζει την ατομικότητά της. Δεν θέλει να χάσει την ελευθερία της.Αν προδοθεί, γυρίζει σελίδα με ψυχραιμία. Δεν κολλάει στο γάμο. Θέλει δίπλα της έναν δυνατό, επιτυχημένο άντρα που να γνωρίζει την τέχνη του έρωτα. Ισχυρός ο συνδυασμός με Υδροχόο, δεν πλήττει με Ζυγό, σπουδαία αλλά επικίνδυνη η σχέση με Λέων, δύσκολη με Σκορπιό.

Ζευγάρι αγκαλιά
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις