Αθήνα

°C

Παρασκευή

23

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 ομαδική: Ποιοι κέρδισαν, ποιος πήρε την ασυλία
LIFESTYLE

MasterChef 5 ομαδική: Ποιοι κέρδισαν, ποιος πήρε την ασυλία

MasterChef 5 ομαδική: Άλλο ένα ανατρεπτικό επεισόδιο είδαμε χθες στο MasterChef. 

Άλλο ένα ανατρεπτικό επεισόδιο είδαμε χθες στο MasterChef. Μπλε και Κόκκινοι προσήλθαν στο συμβούλιο για να μάθουν τα αποτελέσματα της δεύτερης ομαδικής δοκιμασίας. Η αγωνία είχε «χτυπήσει» κόκκινο, αφού περίμεναν να ακούσουν τη βαθμολογία των κριτών για τα πιάτα που δοκίμασαν. Ποια από τις δυο ομάδες κατάφερε να κερδίσει; Η απάντηση είναι: Οι Μπλε για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Η τελική βαθμολογία ήταν για τους Κόκκινους 150/180 και για τους Μπλε 170/180. Οι Μπλε κέρδισαν με μία διαφορά 20 βαθμών.

Έτσι η Κόκκινη ομάδα βρέθηκε ξανά στον τάκο της δοκιμασίας του MasterChef 5, με αποτέλεσμα ορισμένα από τα μέλη της να τεθούν προς αποχώρηση. Ο Πάνος, ως αρχηγός της ομάδας, έλαβε το πλεονέκτημα να δώσει ασυλία σε έναν παίκτη και να ορίσει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο παίκτης τους MasterChef 5 επέλεξε τον Ιωάννη και κράτησε για την ασυλία για τον εαυτό του. «Θα σε δώσω φίλε, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς», είπε ο Πάνος στον Ιωάννη, πριν πει το όνομά του, καθώς ο συμπαίκτης του είχε το πιάτο με την χαμηλότερη βαθμολογία.

Μπορεί ο Ιωάννης να έδειξε ότι δεν πειράχτηκε εκείνη τη στιγμή, ωστόσο, όταν μίλησε μπροστά στην κάμερα του MasterChef δήλωσε προδομένος. «Α. Μαγειρικά είμαι δικαίως υποψήφιος. Β. Όταν κάποιον τον έχεις σώσει, όταν κάποιος σε αποκαλεί αδελφό, όταν του έχεις δώσει όλα τα πλεονεκτήματα, όταν, όταν, όταν… δεν το περίμενα. Νιώθω πολύ προδομένος», είπε ο παίκτης του MasterChef 5.

MasterChef 5: Ποιος πήρε τη δεύτερη ασυλία

Για τη δεύτερη ασυλία της κόκκινης ομάδας «πάλεψαν» μαγειρικά ο Αντώνης με τον Κωστή στο MasterChef 5 το βράδυ της Παρασκευής. Οι δύο μάγειρες τα πήγαν αρκετά στο πιάτο αντιγραφής, με τους κριτές να είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Ο Κωστής ήταν πιο κοντά σε ποσότητα, ωστόσο είχε κάνει λάθος στην εμφάνιση αφού είχε βάλει τη σουπιά ανάποδα.

Με μικρές διαφορές το πιάτο του Αντώνη άρεσε περισσότερο στους κριτές, με αποτέλεσμα να κερδίζει εκείνος τη δεύτερη ασυλία απέναντι στον Κωστή. Ο Ιωάννης είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση, με τον Αντώνη και τον Πάνο να έχουν ασυλία και τους υπόλοιπους υποψήφιους να ψηφίζονται και να ψηφίζουν προς αποχώρηση στο επεισόδιο του Σαββάτου.

MasterChef 5: Το ιδιαίτερο γεύμα που μαγείρεψε ο Γιάννης Αποστολάκης

Επιστρέφοντας στο σπίτι μετά τη νίκη τους, οι «μπλε» για ακόμα μια φορά συνάντησαν στο σπίτι του MasterChef 5 τον Γιάννη Αποστολάκη. Μαζί με τον Γιάννη ήταν ο Μιράν, από το γνωστό κατάστημα αλλαντικών της Αθήνας, για να προτείνει στους 11 επίδοξους σεφ πιάτα με πρωταγωνιστές τα αλλαντικά. Με τη βοήθεια του Γιάννη έφτιαξαν πίτσες με πρωτότυπα υλικά, ενώ οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλες αυτές τις νέες γεύσεις.

Ο Στέφανος έκανε τα παράπονά του στον Γιάννη Αποστολάκη για την κόκκινη ομάδα και τη συμπεριφορά των μελών της. Κλείνοντας ο γνωστός σεφ ρώτησε τους «μπλε» αν θα δώσουν στους συμπαίκτες τους από την κόκκινη ομάδα να φάνε από όσα μαγείρεψαν μαζί… Ο Νίκος απάντησε ότι φυσικά και θα το κάνουν!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις