Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παναγιωτάκης – Χρυσικού: “Κόντρα” για την Ιθάκη και τον Λιγνάδη
ΕΛΛΑΔΑ

Παναγιωτάκης – Χρυσικού: “Κόντρα” για την Ιθάκη και τον Λιγνάδη

Παναγιωτάκης - Χρυσικού: Από την πλευρά της όμως η Δώρα Χρυσικού καταρρίπτει τα όσα υποστηρίζει ο Λιγνάδης, καθώς όπως γράφει έχει στοιχεία από τα οποία προκύπτουν πως δεν ήταν στο νησί.

Να καταθέσει στοιχεία στις αρμόδιες αρχές κάλεσε την Δώρα Χρυσικού, ο Διονύσης Παναγιωτάκης, ο οποίος υποστηρίζει ότι τον Αύγουστο του 2015 ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν φιλοξενούμενος στο σπίτι τους στην Ιθάκη και όχι στην Επίδαυρο, όπου σύμφωνα με την κατάθεση μάρτυρα-θύματος ο σκηνοθέτης τον βίασε σε ξενοδοχείο της περιοχής. Από την πλευρά της όμως η Δώρα Χρυσικού καταρρίπτει τα όσα υποστηρίζει ο Λιγνάδης, καθώς όπως γράφει έχει στοιχεία από τα οποία προκύπτουν πως δεν ήταν στο νησί.

«Ας του πει κάποιος πως με ψέματα επιβαρύνει χειρότερα την θέση του. Όπως το κατάφωρο ψέμα ότι τον Αύγουστο του 2015 που φέρεται να βίασε ένα απ τα θύματα, ήταν διακοπές στην Ιθάκη. Κύριε Λιγνάδη καταλαβαίνω τον πανικό σας αλλά έχω στοιχεία ότι το 2015 δεν ήσασταν στο νησί, ούτε το 2016, ήρθατε στο νησί μου το 2017 και το 2018 και προτίθεμαι να τα καταθέσω στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί» έγραψε μεταξύ άλλων η Δώρα Χρυσικού.

Η απάντηση

Στις δηλώσεις αυτές απάντησε ο Διονύσης Παναγιωτάκης, ο οποίος την κάλεσε να καταθέσει τα στοιχεία στις αρμόδιες αρχές, άμεσα, καθώς η δήλωσή της είναι πιθανόν να αναιρεί την δική του νόμιμη κατάθεση στην 19η ανακρίτρια.

Δείτε ακόμη
Κραουνάκης: “Τη νιώθουμε την ανησυχία του Μαξίμου, φουλ διαταραχούλες κι αυτοί”
Κούγιας για το «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι» και το «μέτριος Μπιμπίλας» του Λιγνάδη
Κούρκουλα: Ο Λιγνάδης δεν έφυγε καθόλου από την Ιθάκη, ούτε δευτερόλεπτο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις