Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καιρός σήμερα Σάββατο: Η πρόγνωση της ΕΜΥ (27/2)
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα Σάββατο: Η πρόγνωση της ΕΜΥ (27/2)

Καιρός σήμερα Σάββατο: Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ - Σε όλη τη χώρα

Οι υψηλές θερμοκρασίες θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού σήμερα (27.02.2021) Σάββατο σε όλη την χώρα. Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σε όλη τη χώρα. Από τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές στη Θράκη. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, που τις βραδινές ώρες στα βόρεια θα ενισχυθούν σε 5 με 7 μποφόρ και στα βορειοανατολικά θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Σάββατο (27.02.2021) για όλη την Ελλάδα από την ΕΜΥ

Αττική

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Δυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις βραδινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 3 με 5 και τις βραδινές ώρες θα ενισχυθούν σε 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από τις βραδινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στη Θράκη. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς και στα ανατολικά σε βορειοανατολικούς 4 με 5 μποφόρ, ενώ τις βραδινές ώρες θα ενισχυθούν σε 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 01 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις βραδινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως στα ηπειρωτικά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με ένταση στο Ιόνιο 4 με 5 μποφόρ από τις απογευματινές ώρες.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις βραδινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως στα ηπειρωτικά.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Τις βραδινές ώρες στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς, θα ενισχυθούν και τη νύχτα θα φθάσουν τα 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια έως 5 μποφόρ. Τις βραδινές ώρες στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν σε 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις