Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Βάσια Τριφύλλη – Σπύρος Μπιμπίλας: «Κάτω τα χέρια, τραβάω πιστόλι»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βάσια Τριφύλλη – Σπύρος Μπιμπίλας: «Κάτω τα χέρια, τραβάω πιστόλι»

Βάσια Τριφύλλη - Σπύρος Μπιμπίλας: Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Βάσια Τριφύλλη δήλωσε τη στήριξη της στον Σπύρο Μπιμπίλα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Βάσια Τριφύλλη δήλωσε τη στήριξη της στον Σπύρο Μπιμπίλα και σημείωσε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης ρεζίλεψε τους ηθοποιούς. «Κάτω τα χέρια από τον Μπιμπίλα! Τραβάω πιστόλι! Κάτω τα χέρια από τον Μπιμπίλα! Μεγάλο λάθος εκ μέρους τους. Είναι τελείως γελοίο να λέμε ότι ο Μπιμπίλας έκανε όλη αυτή τη σκευωρία για να χαντακώσει τον Λιγνάδη. Αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να γελάμε ομαδόν», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στον Δημήτρη Λιγνάδη είπε: «Ποιο εύρος και ποια επιτεύγματα; Ατάλαντος είναι ο άνθρωπος! Ατάλαντος! Από έναν υπέροχο πατέρα. Σέβομαι το όνομα Λιγνάδης από τον πατέρα του. Είναι γιος ενός υπεράξιου πατέρα, αλλά ο ίδιος προσωπικά δεν μου λέει τίποτα ιδιαίτερο, που εγώ είμαι παιδί του Εθνικού Θεάτρου, αυτή τη σχολή τελείωσα».

«Ο κ. Λιγνάδης μας ρεζίλεψε. Τον γνωρίζω από το περίφημο όνομα του πατέρα του. Έτσι μόνο. Δεν είχα την τύχη να τον δω να παίζει δεν έχω ακούσει τα καλυτερότερα για το ταλέντο του. Δεν θέλω να εισέλθω σε άλλες λεπτομέρειες. Δεν συνηθίζω να βγάζω άποψη από το πάπλωμα του κρεβατιού ενός ανθρώπου», κατέληξε η Βάσια Τριφύλλη.

Μπιμπίλας για Λιγνάδη: “Λυπάμαι Δημήτρη, σε γνώρισα στα Στρουμφάκια”

«Λυπάμαι Δημήτρη…». Με αυτές τις δυο κουβέντες ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε χθες το βράδυ στο Facebook την απόφαση για προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη. «Λυπάμαι…..Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα… 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στην δουλειά, ούτε στην ζωή…μόνο συμπτωματικά σε πρεμιέρες με ένα γεια…. πρόσφατα Εσύ ως Διευθυντής του Εθνικού κι εγώ ως Πρόεδρος του ΣΕΗ προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε για την υπογραφή της Συλλογικής μας Σύμβασης.

Ευτυχώς δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε και δεν βάλαμε τις υπογραφές μας….Λυπάμαι Δημητρη…..». Να σημειωθεί ότι στο απολογητικό του υπόμνημα, ο Δημήτρης Λιγνάδης απέδωσε τις κατηγορίες σε φθόνο και ζήλια κάνοντας λόγο για αντιπαράθεση με το ΣΕΗ και τον πρόεδρό του Σπύρο Μπιμπίλα τον οποίο χαρακτήρισε μάλιστα μέτριο ηθοποιό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις