Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μπιμπίλας – Λιγνάδης: Το “λυπάμαι” του προέδρου του ΣΕΗ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπιμπίλας – Λιγνάδης: Το “λυπάμαι” του προέδρου του ΣΕΗ

Μπιμπίλας - Λιγνάδης: Στην εικόνα που ανάρτησε ο γνωστός σκηνοθέτης έχει παραφράσει τον τίτλο της σειράς «Ετερος Εγώ - Κάθαρσις»

«Λυπάμαι Δημήτρη…». Με αυτές τις δυο κουβέντες ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε χθες το βράδυ στο Facebook την απόφαση για προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη. «Λυπάμαι…..Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα… 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στην δουλειά, ούτε στην ζωή…μόνο συμπτωματικά σε πρεμιέρες με ένα γεια…. πρόσφατα Εσύ ως Διευθυντής του Εθνικού κι εγώ ως Πρόεδρος του ΣΕΗ προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε για την υπογραφή της Συλλογικής μας Σύμβασης.

Ευτυχώς δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε και δεν βάλαμε τις υπογραφές μας….Λυπάμαι Δημητρη…..». Να σημειωθεί ότι στο απολογητικό του υπόμνημα, ο Δημήτρης Λιγνάδης απέδωσε τις κατηγορίες σε φθόνο και ζήλια κάνοντας λόγο για αντιπαράθεση με το ΣΕΗ και τον πρόεδρό του Σπύρο Μπιμπίλα τον οποίο χαρακτήρισε μάλιστα μέτριο ηθοποιό.

Ο Σπύρος Μπιμπίλιας και οι συνάδελφοί του απαντούν

Η πρώτη απάντηση μετά τις κακεντρεχείς δηλώσεις του Λιγνάδη ήρθε από τον ίδιο τον Σπύρο Μπιμπίλια, ο οποίος μέσα από ανάρτηση στο Facebook έγραψε ότι στο Σωματείο Ηθοποιών, έπειτα από τις καταγγελίες, μεγαλώνει, γεγονός που ” τιμά και χαροποιεί εμάς τους μέτριους”, όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. “Το πανταχόθεν βαλλομενο Σωματείο μας των ηθοποιών δυναμώνει…Έχουμε νέες εγγραφές με αμείωτο ρυθμο. Αυτο μας τιμά και μας χαροποιει εμάς τους “μέτριους”, που μας είχαν για συνεργάτες σπουδαίοι θεατράνθρωποι όπως ο Ζυλ Ντασσεν,Μάνος Χατζιδάκις, Γιώργος Μιχαηλίδης,Γιάννης Κακλεας,Γιώργος Μεσσάλας,Κοραής Δαματης,Πέτρος Ζουλιας,Ελένη Μαβιλη, Νίκος Ζερβός,Νίκος Κούνδουρος,Γιώργος Χαραλαμπίδης,ΓιωργοςΠανουσοπουλος,Τωνια Μαρκετακη,Νίκος Νικολαιδης, Λίλυ Μελεμε,Κώστας Χαραλάμπους,Άννα Χατζησοφιά,Κάρολος Ζωναράς,Κώστας Λυχναράς,Βασίλης Πλατάκης,Μάριος Ρετσιλας και τόσοι αλλοι…..Η άνοιξη θα ξαναρθει….” έγραψε στη σελίδα του στο facebook.

Ηθοποιοί σχολίασαν με πολλούς τρόπους το «μέτριος ηθοποιός», όμως εκείνη που ξεχώρισε ήταν το Σωτήρη Τσαφούλια, του σκηνοθέτη του «Ετερος Εγώ». Στην εικόνα που ανήρτησε ο γνωστός σκηνοθέτης έχει παραφράσει τον τίτλο της σειράς «Ετερος Εγώ – Κάθαρσις», και γράφει «Μέτριος Εγώ – Κάθαρσις, by Spyros Bibilas».

Η εικόνα αυτά αναπαράχθηκε από πολλούς άλλους που θέλησαν να στηρίξουν τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις