Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ανανεώνει ο Σάσα με τον Άρη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανανεώνει ο Σάσα με τον Άρη

Άρης Σάσα: Πέφτουν οι υπογραφές ανάμεσα στον Λούκας Σάσα και τον Άρη. Ίσως και σήμερα το τελικό ραντεβού.

Ευχάριστο τέλος θα έχει όπως όλα δείχνουν το σήριαλ της παραμονής του Λούκας Σάσα στον Άρη. Οι δυο πλευρές μετά από αρκετές διαπραγματεύσεις έχουν φτάσει μια ανάσα από την συμφωνία για την παραμονή του Βραζιλιάνου για ακόμη δυο χρόνια στο Κλεάνθης Βικελίδης διαλύοντας ταυτόχρονα και τις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει σε άλλη ελληνική ομάδα. Δεν αποκλείεται μάλιστα το καθοριστικό και πιθανότατα τελικό ραντεβού των δυο πλευρών να γίνει σήμερα και οι δυο πλευρές να δώσουν τα χέρια. Ο 31χρονος μέσος θα δει μια σημαντική αύξηση στις απολαβές του παίρνοντας ένα συμβόλαιο πολύ κοντά σε αυτά που ήθελε και από την πλευρά του ο Άρης θα διατηρήσει στο ρόστερ του έναν από τους καλύτερους αμυντικούς μέσους του πρωταθλήματος.

Σάσα Άρης

Λίγα λόγια για τον Σάσα

Ο Λούκας Πασέκο Αφίνι (γεννημένος την 1 Μαρτίου 1990), γνωστός ως Λούκας Σάσα, είναι Βραζιλιάνος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται με την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης. Ο Σάσα ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Κορίνθιας, κερδίζοντας το κύπελλο νέων του Σάο Πάολο το 2009. Την ίδια χρονιά υπέγραψε συμβόλαιο με την Γκρέμιο Μπαρουέρι, με την οποία πραγματοποίησε 29 συμμετοχές, πριν η ομάδα υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία.

Στις αρχές του 2011, μεταγράφηκε στην ιταλική Καταντζάρο και την επόμενη χρονιά στην βραζιλιάνικη Σάο Ζοζέ για την δεύτερη κατηγορία Βραζιλίας. Το καλοκαίρι του 2012, πήρε ελεύθερη μεταγραφή στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, με την οποία αγωνίστηκε στο Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην σλοβενική Μιούρα, ενώ σκόραρε για πρώτη φορά στον αγώνα ενάντια στην Σλάβια Σόφιας τον Οκτώβριο του 2012. Στις 4 Ιουλίου 2013, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Χάποελ Τελ Αβίβ. Το 2015 επέστρεψε στην Βουλγαρία για λογαριασμό της Λουντογκόρετς, στην οποία παρέμεινε ως το 2019, κατακτώντας τέσσερα πρωταθλήματα. Στις 10 Ιουλίου 2019, υπέγραψε στον Άρη διετές συμβόλαιο. Αγωνίστηκε στο Γιουρόπα Λιγκ τις σεζόν 2019-20 και 2020-21, ενώ έφθασε ως την ημιτελική φάση στον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας το 2020.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις