Άγριες Μέλισσες – Τρίτη σεζόν: Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Σουξές

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες – Τρίτη σεζόν: Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Σουξές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Άγριες Μέλισσες - Τρίτη σεζόν: Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε ο Γιώργος Σουξές.

26.02.2021 | 21:33

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε ο Γιώργος Σουξές, ο οποίος αποκάλυψε ότι οι «Άγριες Μέλισσες» θα συνεχίσουν και για τρίτη σεζόν, ενώ παράλληλα μίλησε και για τις καταιγιστικές εξελίξεις στη δραματική σειρά εποχής. «Επίσημα δεν έχουμε ενημερωθεί, αλλά νομίζω ότι το σίριαλ θα πάει και τρίτη χρονιά» ανέφερε, αρχικά, ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Σουξές είπε ότι η Ελένη με τον Λάμπρο θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ ο ίδιος δεν ξέρει αν θα παντρευτεί ακόμα. «Η μητέρα μου θέλει, η Ρίζω θέλει, οπότε είμαι χαμένος από χέρι. Κι επειδή οι γυναίκες όταν βάλουν κάτι στο μυαλό τους το κάνουν, μπορεί να γίνει γάμος πριν την τρίτη σεζόν».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου, τι θα γίνει με το τέλος του Βόσκαρη, ο γνωστός ηθοποιός αρκέστηκε να απαντήσει: «Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να τον διώξουμε τον Βόσκαρη. Νομίζω ότι πλησιάζει το τέλος του» με τον Γιάννη Πουλόπουλο να αποκαλύπτει μετά το τέλος του βίντεο ότι «θα τον βασανίσουν ακριβώς έτσι όπως του αρμόζει. Το τέλος του Βόσκαρη θα είναι επικό».

Άγριες Μέλισσες spoiler: Τι θα δούμε την Δευτέρα

Η Ελένη αρνείται τον συμβιβασμό του Βόσκαρη και είναι αποφασισμένη να φτάσει τη δίκη μέχρι τέλους, ενώ ο Λάμπρος της εκφράζει τη δική του επιθυμία για το τι θα κάνουν με τη ζωή τους. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να χαλάσει τα σχέδια του Δούκα, αλλά πέφτει σε αδιέξοδο άλλη μια φορά. Η Ασημίνα ανάμεσα σε αυτόν, το παιδί και τη Δρόσω προσπαθεί απελπισμένα να βρει μια ισορροπία. Παράλληλα, όλο το χωριό ασχολείται με τον ερχομό του Ευτύχη.

Η Βιολέτα είναι αποφασισμένη να τον κρατήσουν, αλλά η κατάσταση του Μιλτιάδη προβληματίζει τον Λάμπρο και προσπαθεί να τους αποτρέψει. Η Δρόσω προτείνει στον Κυριάκο να του γράψει ένα τραγούδι, ενώ ο Κωνσταντής, παρά τον χωρισμό τους, συνεχίζει να την υποστηρίζει στη Μυρσίνη που προσπαθεί να τον φέρει με τα νερά της. Μια αναπάντεχη εξέλιξη βάζει την Πηνελόπη μπροστά στο δίλημμά της. Αλέξης ή Μελέτης. Την ίδια στιγμή, η Σοφούλα προετοιμάζει τη φυγή της. Θα προλάβει να το σκάσει πριν την πάρει είδηση ο Βόσκαρης.

Exit mobile version