Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα πρεμιέρα: Οι πρώτες εικόνες από το σκηνικό
LIFESTYLE

Φάρμα πρεμιέρα: Οι πρώτες εικόνες από το σκηνικό

Φάρμα πρεμιέρα: Σε ένα αγρόκτημα 23 στρεμμάτων βρίσκεται «Η Φάρμα» που μέσα στο Μάρτιο θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1.

Σε ένα αγρόκτημα 23 στρεμμάτων βρίσκεται «Η Φάρμα» που μέσα στο Μάρτιο θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1. Εκεί, 14 παίκτες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Αφήνοντας πίσω τις συνήθειες της πόλης, 14 παίκτες καλούνται να ζήσουν ως αγρότες. Μακριά από τις ανέσεις που θεωρούνται δεδομένες, έρχονται αντιμέτωποι με συνθήκες που θα συναντήσουν για πρώτη φορά. Χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο.

Οι παίκτες στη «Φάρμα» δεν θα υιοθετήσουν μόνο τη ζωή των αγροτών, φροντίζοντας τα ζώα και τη γη, αλλά θα πρέπει να ανταποκριθούν και σε απαιτητικά αγωνίσματα. Στο τέλος κάθε εβδομάδας, ένας από αυτούς θα αφήνει πίσω του τη ζωή στη «Φάρμα», μετά την ήττα του στη Μονομαχία Αποχώρησης. Στο τέλος αυτής της περιπέτειας, ο νικητής θα ανακηρυχθεί «Αγρότης της χρονιάς» και θα κερδίσει διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

Την Πέμπτη στο «Πρωινό» είδαμε για πρώτη φορά εικόνες από το εσωτερικό της Φάρμας. Το προνόμιο του Αρχηγού είναι πως μένει μόνος του, ενώ στο δωμάτιό του έχει και δικό του μπάνιο. Ο Αρχηγός θα προκύπτει μετά από ψηφοφορία των δύο ομάδων. Οι δύο ομάδες θα προτείνουν τον υποψήφιο Αρχηγό τους και από τον αγώνα αρχηγίας θα προκύπτει ο μοναδικός Αρχηγός της «Φάρμας» που θα συντονίζει τις δουλειές και θα έχει καθοριστικό ρόλο στην αποχώρηση.

Ο Αρχηγός θα επιλέγει επίσης τον πρώτο μονομάχο και υποψήφιο προς αποχώρηση. Παράλληλα ο χαμένος αγρότης που θα αποχωρεί θα αφήνει και ένα καθοριστικό γράμμα για την επόμενη εβδομάδα. Ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, αρχικά τουλάχιστον, δε θα υπάρχει. Ίσως όμως δούμε στη συνέχεια.

Φάρμα σκηνικό Φάρμα μποστάνι Φάρμα σκηνικό

Φάρμα: Αναβάλλεται η πρεμιέρα

Μπορεί το νέο ριάλιτι του Αντ1 ”Φάρμα” να είναι στην τελική ευθεία ωστόσο η πρεμιέρα φαίνεται πως θα αναβληθεί. Το πέρασμα της κακοκαιρίας Μήδεια προκάλεσε μικρή αναβολή στην πρεμιέρα καθώς δημιούργησε προβλήματα και καταστροφές στο σκηνικό.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν από την εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open έχουν προκληθεί ζημιές στον αχυρώνα οι οποίες πρέπει να αποκατασταθούν ώστε να μπορέσουν να μπουν οι παίκτες στη «Φάρμα». Όσον αφορά στην πρεμιέρα αυτή φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στις 12 με 15 Μαρτίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις