Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πού θα δούμε την κλήρωση του Ολυμπιακού
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πού θα δούμε την κλήρωση του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός κλήρωση: Η κλήρωση για τους «16» θα λάβει χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής στις 14:00.

Ο Ολυμπιακός πήρε μια μεγάλη πρόκριση χθες στο «Φίλιπς Στάντιον» ενάντια στην PSV Αϊντχόφεν και δηλώνει παρών στους «16» του Europa League. Η κλήρωση για τους «16» θα λάβει χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής στις 14:00 με μετάδοση τόσο από την Cosmote TV όσο κι από το Eurosport (εκπέμπει μέσω Nova). Οι αγώνες θα γίνουν στις 11 και στις 18 Μαρτίου.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού: στους «16» δεν υπάρχουν γκρουπ δυναμικότητας, ισχυροί και ανίσχυροι.

Αγιαξ (Ολλανδία)
Αρσεναλ, Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)
Μόλντε (Νορβηγία)
Μίλαν και Ρόμα (Ιταλία)
Ρέιντζερς (Σκωτία)
Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ντινάμο Κιέβου (Ουκρανία)
Γρανάδα και Βιγιαρεάλ (Ισπανία)
Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία)
Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Κροατία)
Σλάβια Πράγας (Τσεχία)

Ολυμπιακός: Πανηγύρισαν με την ψυχή τους τη σπουδαία πρόκριση

Ο Ολυμπιακός με το «χρυσό» γκολ του Αχμέντ Χασάν στο 88’ μείωσε σε 2-1 το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν και με το 4-2 του πρώτου αγώνα, πήρε την πρόκριση στους 16 του Europa League. Μια σπουδαία επιτυχία για τον σύλλογο και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μια επιτυχία, που πανηγύρισαν με την ψυχή τους οι Ερυθρόλευκοι. Μετά το τέλος του αγώνα, παίκτες και τεχνική ηγεσία έγιναν ένα κουβάρι και πανηγύρισαν την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Το προπονητικό τιμ έπεσε πάνω στον Πέδρο Μαρτίνς και στη συνέχεια οι παίκτες αγκάλιασαν τον Πορτογάλο τεχνικό, πανηγυρίζοντας όλοι μαζί τη σπουδαία επιτυχία.

Αχμέντ Χασάν

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά τη σπουδαία πρόκριση των Ερυθρόλευκων στους «16» του Europa League. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με την PSV, έκανε ανάρτηση στα social media και συνεχάρη άπαντες για τη μεγάλη επιτυχία. Μια «μαγική» βραδιά, όπως έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αφιερώνει την πρόκριση στους φιλάθλους του συλλόγου, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

«Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε» ήταν η φράση με την οποία έκλεισε το μήνυμά του ο ηγέτης του πειραϊκού συλλόγου, που είδε την ομάδα του να κρατάει ψηλά την ελληνική σημαία και να πετυχαίνει μια σπουδαία πρόκριση απέναντι σε μια πολύ σημαντική ομάδα.

Μαρινάλης Ολυμπιακός
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις