Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Οι ώρες των παιχνιδιών Ολυμπιακός – Άρσεναλ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι ώρες των παιχνιδιών Ολυμπιακός – Άρσεναλ

Ολυμπιακός Άρσεναλ: Πριν από λίγη ώρα, μάλιστα, έγιναν γνωστές και οι ώρες των δύο αναμετρήσεων.

Ο Ολυμπιακός μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Αϊντχόφεν περίμενε να μάθει σήμερα τον επόμενο αντίπαλό του για τη φάση των ”16” του Europa League. Στην κλήρωση ασφαλώς υπήρχαν ισχυρές ομάδες, αλλά και ομάδες στα μέτρα του Ολυμπιακού που θα του έδιναν μεγαλύτερες πιθανότητες πρόκρισης. Όλοι μας, αλλά περισσότερο οι οπαδοί του Ολυμπιακού, είχαμε ένα προαίσθημα για το ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει. Και φυσικά λίγο μετά το προαίσθημα αποδείχτηκε σωστό. Και αυτό γιατί η κλήρωση έδειξε για άλλη μια φορά την Άρσεναλ. Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την ομάδα που απέκλεισαν πέρσι στη φάση των ”32” με 1-2 μέσα στο Λονδίνο με γκολ του Ελ Αραμπί στο 119!

Στο άκουσμα ότι οι ”κανονιέρηδες” θα βρεθούν στο δρόμο του Ολυμπιακού ξύπνησαν μνήμες από τον περσινό θρίαμβο και είναι λογικό οι οπαδοί του Ολυμπιακού να θέλουν κάτι ανάλογο για να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στο όνειρο. Το πρώτο ματς, που θα έχει γηπεδούχους τους «ερυθρόλευκους», θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαρτίου, ενώ το δεύτερο παιχνίδι είναι ορισμένο για μία εβδομάδα αργότερα, στις 18 Μαρτίου και θα γίνει πιθανότατα κανονικά στο Λονδίνο. Πρόκειται για την έκτη φορά τα τελευταία 11 χρόνια, που θα αναμετρηθούν οι δύο σύλλογοι, ενώ έχουν προηγηθεί 10 μεταξύ τους αγώνες, μετρώντας κάθε ομάδα από πέντε νίκες, χωρίς να έχει σημειωθεί κάποια ισοπαλία.

Πριν από λίγη ώρα, μάλιστα, έγιναν γνωστές και οι ώρες των δύο αναμετρήσεων: Η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στο Καραϊσκάκη στις 11 Μαρτίου στις 22.00 και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα, με τον αγώνα να ξεκινάει στις 19.55. Τη δεδομένη στιγμή δεν είναι βέβαιο αν αυτή θα διεξαχθεί στο Emirates, καθώς η UEFA ακόμη δεν το έχει ανακοινώσει, λόγω της συνολικής κατάστασης με τον κορονοϊό.

Ολυμπιακός Άρσεναλ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις