Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Europa League – Φάση των “32”: Έμειναν ξερές!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Europa League – Φάση των “32”: Έμειναν ξερές!

Europa League - Φάση των “32”: Τρομερά διπλά 2-0 και προκρίσεις για τις Μόλντε, Γιουνγκ Μπόις και Σλάβια Πράγας κόντρα σε Χόφενχαϊμ, Λεβερκούζεν και Λέστερ

Europa League – Φάση των “32”: Την έκπληξη της χρονιάς έκανε η Μόλντε που πέτυχε τρομερό και ανέλπιστο διπλό 2-0 στην έδρα της Χόφενχαϊμ. Ολοι την είχαν χαμένη από χέρι, αλλά με δύο τέρματα του Ούλαντ Αντερσεν έκανε το μπαμ και απέκλεισε τους ασόβαρους και νωθρούς Γερμανούς! Μεγάλη έκπληξη και στο Λέστερ, όπου η Σλάβια Πράγας “ξέρανε” τη Λέστερ 2-0 και την πέταξε εκτός συνέχειας! Αποκλεισμός και για τη Λεβερκούζεν που έχασε 0-2 από τη Γιουνγκ Μπόις στην Μπάι Αρένα

Η Αρσεναλ επιβλήθηκε 3-2 της Mπενφίκα και πέρασε μετά και την ισοπαλία του πρώτου ματς. Μάλιστα αν και προηγήθηκε (Ομπαμεγιάνγκ 21’) είχε βρεθεί πίσω στο σκορ (Γκοντσάλβες και Σίλβα για την Μπενφίκα). Και το γύρισε με Τίρνι και  Ομπαμεγιάνγκ (67’και 87’). Η δε Μίλαν, προηγήθηκε του Ερυθρού Αστέρα, ισοφαρίστηκε 1-1 αλλά κράτησε και με το 2-2 του Βελιγραδίου προκρίθηκε εις βάρος των Σέρβων!

σοκαρε τη λεβερκουζεν η γιουνγκ μποις

Europa League – Φάση των “32”: Άνετες προκρίσεις

Με δεύτερες νίκες πέρασαν Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Ρόμα (1-0 τις Κράσονταρ και Μπράγκα), ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρκέστηκε στην ισοπαλία 0-0 με τη Σοσιεδάδ και πέρασε με όπλο το 4-0 του πρώτου αγώνα. 

Ο Αγιαξ επανέλαβε το σκορ του πρώτου αγώνα με τη Λιλ και πέρασε άνετα στην επόμενη φάση. Το 2-1 από τη Γαλλία ήταν ήδη αρκετό, αρκεί να μην έχανε ο Αίαντας. Πήρε όμως δεύτερη νίκη 2-1 με σκόρερ τους Κλάεσεν και Νέρες έφτασε στη νίκη αν και τρόμαξε. Η Λιλ είχε ισοφαρίσει με πέναλτι του Γιαζίκι και απειλούσε να στείλει το ματς στην παράταση πριν καθαρίσει ο Νταβίντ Νέρες (88’).

Από εκεί και πέρα, Βιγιαρεάλ, Σαχτάρ και Ρέιντζερς απέκλεισαν άνετα με δεύτερες νίκες τις Σάλτσμπουργκ (2-1), Μακάμπι (1-0) και Αντβέρπ (5-2). H δε Νάπολι επιβλήθηκε 2-1 της Γρανάδα αλλά δεν ήταν αρκετό, το 2-0 της Ισπανίας έδωσε την πρόκριση στους Ίβηρες. 

εκπληξη και περασε η σλαβια

Δείτε ακόμη: 

Η Ρεάλ απέδρασε 1-0 από το Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα των 10 από το 17’
Η Μάντσεστερ Σίτι αφεντικό πρόκρισης, 2-0 την Γκλάντμπαχ στη Βουδαπέστη
Η Τότεναμ νέα νίκη με τη Βόλφσμπεργκερ, 4-0 και πέρασε άνετα στους “16”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις