Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / 8 Λέξεις σήμερα 25/2: Τι θα δούμε την Πέμπτη στο νέο επεισόδιο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

8 Λέξεις σήμερα 25/2: Τι θα δούμε την Πέμπτη στο νέο επεισόδιο

8 Λέξεις σήμερα 25/2: Ανατρεπτικό το σημερινό επεισόδιο με τον Οδυσσέα να χάνει την ψυχραιμία του.

Ραγδαίες εξελίξεις και ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου. Πιο αναλυτικά στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε, τον Οδυσσέα να μπαίνει στην κλινική και να ξεκινάει αμέσως τις εξετάσεις, ελπίζοντας ότι όλα θα πάνε καλά και την επόμενη μέρα θα κάνει το χειρουργείο. Μαζί του ήταν η Έρση κι ο Μάρκος, ενώ πίσω στην Ελλάδα αγωνιά η Ναυσικά και μαζί της ο Μιχαήλ, καθώς και ο Σπύρος και η Νόνα στην Κέρκυρα.

Στο μεταξύ, η Ναυσικά ένιωσε έντονη ανησυχία για το τι ήθελε απ’ αυτή η Μιρέλλα Κονταξή και κατά πόσο η Τζουλιάνα θα συνεχίσει να παραμένει μαζί της. Επισκέπτεται τον Έκτορα και τον συμβουλεύεται πάνω στη νομική διάσταση του θέματος. Οι απαντήσεις του Έκτορα δεν καθησύχασαν τους φόβους της. Ο Φρίξος ανακαλύπτει ότι η Έλλη έχει ξεκινήσει να γράφει ένα αστυνομικό μυθιστόρημα, πράξη την οποία θεώρησε αθέμιτο ανταγωνισμό και έγινε έξαλλος. Η Εύα και ο Νικηφόρος αποφάσισαν να χωρίσουν και αυτή τη φορά, δείχνουν και οι δυο αποφασισμένοι να μην υποχωρήσουν στα «θέλω» τους και τις πεποιθήσεις τους. Στην Ελβετία, ο γιατρός την τελευταία στιγμή ακυρώνει το χειρουργείο του Οδυσσέα κι αυτή η εξέλιξη τούς ταράζει όλους.

8 Λέξεις σήμερα 25/2

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 25 Φεβρουαρίου, ο γιατρός εξηγεί σε όλους τον λόγο για τον οποίο πρέπει να αναβληθεί το χειρουργείο και ο Οδυσσέας δείχνει να χάνει την ψυχραιμία του. Η μητέρα της Μάγδας κάνει επίσκεψη στο ζευγάρι και σε μια στιγμή που μένουν μόνοι τους, μιλάει πολύ σκληρά στον Αιμίλιο για την Ελισάβετ. Στο μεταξύ, ο Άκης υποπτεύεται όλο και περισσότερο πως κάτι συμβαίνει μεταξύ της ανιψιάς του και του Αιμίλιου και ετοιμάζεται να επέμβει.

Η Ιφιγένεια αποφασίζει να ακούσει τη συμβουλή της Νόνας και φεύγει για Αθήνα, αφήνοντας τον Σπύρο στα κρύα του λουτρού! Ο Φρίξος κάνει μια ακόμα απεγνωσμένη προσπάθεια να πει στην Έλλη πως αισθάνεται για τον επικείμενο γάμο τους. Η Εύα μιλάει τηλεφωνικά με έναν μεσίτη μπροστά στον Νικηφόρο, δείχνοντάς του έτσι ότι είναι έτοιμη να μετακομίσει. Ο Σπύρος βρίσκει ευκαιρία τώρα που η Ιφιγένεια πήγε στην Αθήνα και καλεί την Αλκμήνη σπίτι του το βράδυ για φαγητό. Η Ναυσικά ανοίγει την πόρτα και μπροστά της εμφανίζεται η Μιρέλλα Κονταξή, που την ψάχνει εδώ και μέρες.

8 Λέξεις σήμερα 25/2: Trailer

Δείτε ακόμη:

“Άγριες Μέλισσες”: Η Σοφούλα βλέπει το αληθινό πρόσωπο του Βόσκαρη
Τζένη Τζένη: Πώς ήταν η Καρέζη και ο Μπάρκουλης στα γυρίσματα
Άγριες Μέλισσες: Ο τρόμος τον κυριεύει, πρέπει να εξαφανιστούν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις