Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης – ασυνόδευτα ανήλικα: Νέα ανάρτηση, “επαναλαμβάνει τον εμετό”, απαντά η ΝΔ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης – ασυνόδευτα ανήλικα: Νέα ανάρτηση, “επαναλαμβάνει τον εμετό”, απαντά η ΝΔ

Πολάκης - ασυνόδευτα ανήλικα: Στο γνωστό του ύφος και συνεχίζοντας τη ρητορική που ακολούθησαν και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Νέα ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook έκανε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης εξαπολύοντας για μια ακόμη φορά επίθεση κατά του Απόστολου Δοξιάδη και της Ειρήνης Αγαπηδάκη για τα ασυνόδευτα ανήλικα. Στο γνωστό του ύφος και συνεχίζοντας τη ρητορική που ακολούθησαν και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ημέρες προκαλώντας και εσωκομματικές αντιδράσεις, ο Παύλος Πολάκης έγραψε στη νέα του ανάρτηση:

“Τίποτα απολύτως δεν κάνατε για τα ασυνόδευτα ανήλικα!!!! Ούτε εσύ Δοξιάδη ούτε το ανίκανο τρολάκι η Αγαπηδάκη!!! ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!Απαντήστε σε αυτό που έγραψα και αφήστε τον υποκριτικό αποτροπιασμό και καλά για τα χάσταγκ !!! ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΠ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ;;;;;; Ήξερε τι συμβαίνει;; Δοξιάδη 1,5 χρόνο τώρα είστε απλά ένα στρογγυλό μηδενικό και εσύ και η «ψυχολόγα» η Αγαπηδάκη!!! Εγώ ζητάω να μπει ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ και να ΕΛΕΓΞΕΙ ποσά ασυνόδευτα μπήκαν εδώ και 1,5 χρόνο και ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ!! Εσύ και η Αγαπηδάκη το ΔΕΧΕΣΤΕ;;; Άντε Ψεύτες και υποκριτές!!! ΥΓ η δεύτερη φωτο αφορά και εσάς και τον Κούγια!!!”».

Υπενθυμίζεται ότι την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε προηγούμενη ανάρτηση του κ. Πολάκη.

Ανάρτηση Πολάκη
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε γράψει

«Αγαπηδακη το τρολάκι της ΝΔ που έβριζε χυδαία εμένα και τον Τσίπρα! Προστατευόμενη του Δοξιάδη και τη βάζουν με το Μητσοτάκη υπεύθυνη για τα ασυνόδευτα ανήλικα!!! Ο Δοξιάδης φίλος του Λιγνάδη που την πέφτει στη Μενδώνη γιατί κατήργησε το «τεκμήριο αθωότητας» του ΛΙΓΔΙΑΡΗ…. Αυτός, ο Δοξιαδης, προτείνει και στο Μητσοτάκη να πάρει υπό την ευθύνη του Μαξίμου τα ασυνόδευτα ανήλικα και το ΚΑΝΕΙ!!! ….και για μερικούς φταίει ο Βαξεβάνης …. Και όχι αυτός που κάνει τέτοιες ΕΠΙΛΟΓΕΣ και με πολιτική απόφαση τοποθετεί Δοξιαδηδες, Αγαπηδακια και ΛΙΓΔΙΑΡΗΔΕΣ!!! Τι θα βγει ακόμα……».

Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της, μετά την πρώτη ανάρτηση Πολάκη, ανέφερε: «Για όσους είχαν την παραμικρή αμφιβολία ποιος βρίσκεται πίσω από την χυδαιότητα #NΔ παιδεραστές, ήρθε ο κ. Πολάκης να βάλει τη σφραγίδα του. Επαναλαμβάνει τον χειρότερο εμετό του διαδικτύου, υιοθετώντας τον πλήρως. Μια μέρα πριν από τη συζήτηση στη Βουλή ο συνεργάτης του κ.Τσίπρα δείχνει ξανά το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις