Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και ευαίσθητη πλευρά: Ποιοι προτιμούν να την κρύβουν;
PLUS

Ζώδια και ευαίσθητη πλευρά: Ποιοι προτιμούν να την κρύβουν;

Ζώδια και ευαίσθητη πλευρά: Κάποια ζώδια δεν αισθάνονται καλά όταν αποκαλύπτουν τις ευαισθησίες τους στους άλλους.

Η ευαίσθητη πλευρά σε μερικά ζώδια είναι κάτι που προτιμούν να μην δείχνουν στους άλλους και να την κρατάνε για τον εαυτό τους, ακόμη κι αν φαίνονται σκληροί, στην πραγματικότητα μπορεί να ισχύει εντελώς το αντίθετο. Υπάρχουν οι άνθρωποι που δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να δείχνουν ευάλωτοι και να εκφράζουν τις ευαισθησίες τους. Από την άλλη, υπάρχουν και άλλοι που προτιμούν να δείχνουν έναν πιο δυναμικό και ατσάλινο πρόσωπο, στους γύρω τους, αναφέρει το in.gr. Δεν είναι ότι δεν έχουν ευαισθησίες στα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα τους, είναι ότι δεν θέλουν να το καταλάβεις και μισούν να δείχνουν την… αδυναμία τους ότι δηλαδή έχουν συναισθήματα και πληγώνονται!

Κριός

Πρώτος και καλύτερος στην λίστα, διότι εκείνος μπορεί να μην θέλει να το παραδεχτεί, αλλά η ψυχούλα του το ξέρει ότι τα συναισθήματά του πληγώνονται και θέλει να εξαφανιστεί από προσώπου γης, να κάτσει μόνος του και να επεξεργαστεί όσα αισθάνεται. Αν’ αυτού, τον βλέπεις να αγριεύει, να κλείνεται στον εαυτό του και να προσποιείται ότι δεν τρέχει τίποτα. Να ξέρεις ένα πράγμα: ο Κριός επιτρέπει στον εαυτό του να στενοχωρηθεί μόνο πίσω από κλειστές πόρτες.

Κοπέλα με μπούκλες πίσω όψη

Λέων

Το έχουμε πει πολλές φορές… Πώς είναι δυνατόν μια από τις μεγαλύτερες καρδιές του ζωδιακού, να είναι σκληρή; Φυσικά και δεν είναι! Μπορεί να κουβαλά μια περήφανη καρδιά, αλλά όχι, δεν είναι ανάλγητος! Ο Λέων για την ακρίβεια, νιώθει όλη την γκάμα των συναισθημάτων στον υπερβολικό βαθμό, αλλά επειδή δεν θέλει να τον λυπάται κανένας, φοράει προσωπείο και το παίζει αδιάφορος, αλώβητος, γενναίος. Είναι γενναίος, αλλά δεν είναι αναίσθητος. Μερικές σου λέξεις φτάνουν για να τον κάνουν κομμάτια, όμως προτιμά να μην δείχνει το πόσο ευάλωτος είναι.

Παρθένος

Είναι ο κλασσικός τύπος ανθρώπου που ο τρόπος που εκφράζεται, που προσεγγίζει τα πράγματα, σε κάνει να πιστεύεις ότι τα έχει όλα υπό έλεγχο και δεν ιδρώνει το αυτί του ό,τι και να του πεις. Λάθος. Η Παρθένος μπορεί να είναι κομμάτι καταπιεστική, αλλά γίνεται χίλια κομμάτια για να βοηθήσει κάποιον κι αν αυτός ο κάποιος της το ανταποδώσει με αχαριστία, αυτό θα την πονέσει και μάλιστα πάρα πολύ. Πληγώνεται, μαζεύεται, απογοητεύεται, αλλά όλα αυτά τα ξέρει εκείνη και μόνο εκείνη. Δε θα κάτσει να χτυπηθεί μπροστά σου, γιατί έχει μάθει να προσέχει τους άλλους κι όχι οι άλλοι να προσέχουν εκείνην.

Άνδρας γυναίκα πιασμένοι χέρι

Αιγόκερως

Αυτός κι αν είναι παρεξηγημένος! Ναι μεν έχει τρελή υπερηφάνεια όπως άλλωστε και το Λιοντάρι, αλλά το ότι δεν πέφτει στα πατώματα να χτυπιέται, δεν σημαίνει ότι είναι χοντρόπετσος ή αναίσθητος. Για την ακρίβεια, όπως αναφέρει το astrology.gr προσβάλλεται εύκολα, θίγεται και δυστυχώς για εκείνον, νιώθει πως όταν καταφέρεις να τον πληγώσεις, είναι δικό του λάθος!

Τα ρίχνει στον εαυτό του! Μάθε λοιπόν ότι αυτό το ζώδιο έχει έντονα και πολλά και δυνατά συναισθήματα και επίσης έχει υψηλές προσδοκίες (ότι δηλαδή οι άλλοι θα τα σεβαστούν!) και για αυτό το λόγο πληγώνεται και μάλιστα πολύ. Αυτός και το Λιοντάρι είναι τα δυο ζώδια που πονάνε πάρα πολύ, αλλά καταπίνουν τον πόνο τους.

Κοπέλα στα λουλούδια

Δείτε ακόμη:

Τα ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι η μέρα σου;
“Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες” – Όλα όσα θέλεις να μάθεις για το περίφημο sushi
Τι κάνει το κάθε ζώδιο όταν «δαγκώσει τη λαμαρίνα»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις