MasterChef 5 spoiler 26/2: Ποια ομάδα κερδίζει, ποιος θα πάρει την ασυλία

LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler 26/2: Ποια ομάδα κερδίζει, ποιος θα πάρει την ασυλία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

MasterChef 5 spoiler 26/2: «Μπλε» και «Κόκκινοι» φόρεσαν και πάλι τις ποδιές τους και μπήκαν στην κουζίνα του MasterChef 5.

25.02.2021 | 20:03

«Μπλε» και «Κόκκινοι» φόρεσαν και πάλι τις ποδιές τους και μπήκαν στην κουζίνα του MasterChef 5 για να πάρουν μέρος σε μία ακόμα ομαδική δοκιμασία. Εκεί τους περίμεναν οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, οι οποίοι τους ανακοίνωσαν πως αυτή τη φορά θα μαγειρέψουν για καλό σκοπό.

Λίγο πριν μπουν πίσω από τους πάγκους τους υποδέχτηκαν έναν ξεχωριστό καλεσμένο τον κ. Γρηγόρη Λέων, πρόεδρο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, ο οποίος τους είπε πως πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερη δοκιμασία που σημασία πάνω από όλα έχει η αγάπη για τον συνάνθρωπο μας που έχει ανάγκη.

Μάλιστα, η Μαρία μιλώντας στην κάμερα είπε πως και στο παρελθόν έχει μαγειρέψει εθελοντικά για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. «Δε με ενδιαφέρει καθόλου αν θα κερδίσουμε ή όχι. Το μόνο που θέλω είναι να ετοιμάσουμε πιάτα όμορφα γεμάτα αγάπη». Οι εναπομείναντες παίκτες ετοίμασαν ένα μενού 5 πιάτων για άπορους, άστεγους, και συνανθρώπους μας, που ζουν στο όριο της φτώχιας και της ανέχειας.

MasterChef 5 spoiler: Τι θα δούμε την Παρασκευή

Ένα συμβούλιο ανατρέπει ή επιβεβαιώνει όσα υποθέτουν οι δύο ομάδες για τα αποτελέσματα της προηγούμενης ομαδικής δοκιμασίας. Ποια είναι η άποψη των κριτών για τα δύο μενού που δοκίμασαν και ποια ομάδα κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς; Για ποιους χτυπούν οι καμπάνες της Ασυλίας; Τα αποτελέσματα της δεύτερης Ομαδικής Δοκιμασίας έρχονται την Παρασκευή 26/2, στις 21.00 στο Star!

Exit mobile version