Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 Μαρία Φίλογλου: Πώς σχολίασε την ένταση κατά την αποχώρησή της
LIFESTYLE

MasterChef 5 Μαρία Φίλογλου: Πώς σχολίασε την ένταση κατά την αποχώρησή της

MasterChef 5 Μαρία Φίλογλου: Το βράδυ της Τρίτης η 43χρονη Μαρία ήταν η τρίτη κατά σειρά παίκτρια που αποχώρησε από το MasterChef 5.

Το βράδυ της Τρίτης η 43χρονη Μαρία ήταν η τρίτη κατά σειρά παίκτρια που αποχώρησε από το MasterChef 5. Το μεσημέρι της Τετάρτης, η πρώην διαγωνιζόμενη βρέθηκε μέσω ζωντανής σύνδεσης από τη Θεσσαλονίκη στη «Φωλιά των Κου Κου», όπου μίλησε για την αποχώρησή της, το τεταμένο κλίμα ανάμεσα στους παίκτες τη στιγμή που έφευγε από το σπίτι, ενώ απάντησε και για την «κοκορομαχία» μεταξύ Ιωάννη και Στέφανου για τα μάτια της… ωραίας Μαρίας.

«Ακόμη είμαι συγκινημένη από αυτά που είπαν τα παιδιά. Υπήρχε ένταση μετά. Η ψυχολογία των παιδιών ήταν πεσμένη και φεύγοντας ήθελα να τους δώσω μια προτροπή για να συνεχίσουν», είπε αρχικά η πρώην διαγωνιζόμενη, συμπληρώνοντας για την κάρτα ασυλίας που έδωσε ο Νίκος: «Αιφνιδιάστηκα όταν ο Νίκος έδωσε την κάρτα ασυλίας στη Βίλλυ».

Για το ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα στον Ιωάννη, τον Στέφανο και τη Μαρία, η παίκτρια απάντησε: «Τα παιδιά είναι έγκλειστα πολύ καιρό, είναι και αρσενικά, έχουν τον τρόπο τους τα αρσενικά όταν βρίσκονται σε ένα σπίτι μέσα να εκφράζουν τα συναισθήματά τους πιο ένθερμα». «Η Μαρία είναι ένας πολύ συμπαθής χαρακτήρας, ένα συμπαθητικό παιδί και προσπαθεί να βρίσκεται στο πλάι κάθε συμπαίκτη της, ο οποίος αισθάνεται δυσάρεστα είτε αισθάνεται κάποια θλίψη, προσπαθεί να τους παρηγορεί, να τους εμψυχώνει. Μέσα στο σπίτι συμβαίνουν πράγματα που οι τηλεθεατές δεν τα βλέπουν», σχολίασε η πρώην διαγωνιζόμενη.

MasterChef 5: Ο εριστικός Πάνος

Στα backstage του MasterChef 5 «τρύπωσε» η κάμερα των «Κου Κου» και οι παίκτες μίλησαν για τη δεύτερη ομαδική αλλά και τη στάση του Πάνου, ο οποίος, όπως είπαν χαρακτηριστικά, είναι εριστικός, δε σκέφτεται τι λέει και μετά ζητάει «συγγνώμες». «Ξεκάθαρα είμαι προκλητικός. Αν με προκαλέσεις, δε θα σε αφήσω! Ξεκάθαρα, άμα σπάσεις τον τσαμπουκά του άλλου, του ρίχνεις και την ψυχολογία», παραδέχτηκε ο ίδιος ο Πάνος στην κάμερα.

Ο Παύλος με τη σειρά του είπε ότι ο Πάνος είναι από τα άτομα που είναι κάπως… εριστικά αλλά έχει τον τρόπο του να απολογείται και το έχει κάνει πολλές φορές. Ο Στέφανος φανερά επηρεασμένος από τη συμπεριφορά του Πάνου είπε: «Αν έχεις ένα άτομο που είναι τέρμα εριστικό, όπως ο Πάνος, σίγουρα δε θα κρατηθείς για πολύ! Ήρθε μόνος του μετά και μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε ότι δεν ξέρει τι έπαθε. Θόλωσε».

Πάνος MasterChef
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις