Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Φορτούνης: “Ποιό φαβορί”; 
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός – Φορτούνης: “Ποιό φαβορί”; 

Ολυμπιακός - Φορτούνης: “Πήγε καλά το πρώτο ματς στην έδρα μας αλλά τώρα παίζουμε έναν τελικό” λέει ο Έλληνας διεθνής άσος

ΟλυμπιακόςΦορτούνης: Να αποτινάξουν το χαρακτηρισμό του φαβορί θέλουν στον Ολυμπιακό. Το έξτρα βάρος και άγχος δεν είναι κάτι που βοηθάει και όλοι το ξέρουν αυτό. Ο Φορτούνης στη Συνέντευξη Τύπου στάθηκε στο ελαφρύ προβάδισμα της ομάδας του χωρίς όμως να εκτιμά ότι έχει και τον πρώτο λόγο: “Θέλουμε ξανά τη νίκη, δεν είμαστε όμως φαβορί», είπε χαρακτηριστικά ο διεθνής Ελληνας άσος. “Πιστεύω πως θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι και αύριο από την πλευρά της PSV. Εμείς έχουμε το σκορ. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και με καλή άμυνα και όταν μας δοθεί ευκαιρία να φερθούμε σωστά και να βάλουμε ενα γκολ για να κάνουμε πιο εύκολο το έργο μας”.

Οσον αφορά στη σημασία του αγώνα για τη διάκριση στην Ευρώπη ο Φορτούνης τόνισε: “Ναι είναι ένα έξτρα κίνητρο για εμάς. Θέλουμε να προχωρήσουμε σε αυτή τη διοργάνωση. Εχουμε αύριο έναν τελικό. Το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας πήγε πολύ καλά. Θέλουμε ολα τα παιδιά το βήμα παραπάνω. Θα μας βοηθήσει και ως παίκτες και ως ομάδα οπότε θα τα δώσουμε αύριο για τη νίκη.

Κώστας Φορτούνης Πέδρο Μάρτινς

Ολυμπιακός – Φορτούνης: Ο Εμβογκό και η παράδοση

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού ρωτήθηκε και για το απευθείας φάουλ που είχε σκοράρει Για το φάουλ που είχε βάλει με τη Γιουνγκ Μπόις απέναντι στον ίδιο γκολκίπερ που θα αντικμετωπίσει και απόψε, τον Εμβογκό: “Μακάρι να συνεχίσω την παράδοση. Να σκοράρω είτε να βοηθήσω την ομάδα μου για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν είμαστε φαβορί, όχι. Δεν θέλω να μας χαρακτηρίσω φαβορί. Στο γήπεδο θα φανεί ποιος είναι ο καλύτερος. Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν κυρίαρχοι και κερδίσαμε με πολύ καλό σκορ. Αύριο θα μπούμε όλοι για την πρόκριση. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε”.

μπορει να παιξει ο Φορτουνης

Δείτε ακόμη: 

Η Ρεάλ απέδρασε 1-0 από το Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα των 10 από το 17’
Η Μάντσεστερ Σίτι αφεντικό πρόκρισης, 2-0 την Γκλάντμπαχ στη Βουδαπέστη
Η Τότεναμ νέα νίκη με τη Βόλφσμπεργκερ, 4-0 και πέρασε άνετα στους “16”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις