Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ο Χεζόνια «ανεβάζει» βίντεο από το καυτό OAKA και ζητά να ανοίξουν τα γήπεδα!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Χεζόνια «ανεβάζει» βίντεο από το καυτό OAKA και ζητά να ανοίξουν τα γήπεδα!

Χεζόνια: Βόμβα μεγατόνων ενεργοποίησε ο μπασκετικός Παναθηναϊκός.

Βόμβα μεγατόνων ενεργοποίησε ο μπασκετικός Παναθηναϊκός εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Μάριο Χεζόνια. Ο Κροάτης φόργουορντ δεν είναι τυχαία περίπτωση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ ούτε όμως και στο NBA. Στα 26 του χρόνια ο άλλοτε παίκτης της Νέας Υόρκης έχει εκφραστεί στο παρελθόν με διθυραμβικά σχόλια λατρείας για τον εξάστερο. Μάλιστα πριν καν μετακομίσει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού για να κάνει μερικές πολύ καλές σεζόν στο NBA, δήλωνε οπαδός του Παναθηναϊκού!

Ο Χεζόνια εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει να παίξει στην Ευρώπη και οι προτάσεις από ομάδες της Euroleague ήταν βροχή. Όμως ο Παναθηναϊκός εκμεταλλευόμενος την αγάπη του παίκτη για το σύλλογο, συμφώνησε μαζί του. Χωρίς, μάλιστα, να διαφοροποιήσει το μπάτζετ του. Με το πρόγραμμα «Sponsor a player» κινήθηκαν άμεσα και κατάφεραν νε βρουν χορηγούς για να καλύψουν τις απαιτήσεις του Χεζόνια. Το συμβόλαιο είναι για 1+1 χρόνο, δηλαδή το υπόλοιπο της φετινής σεζόν και την option για την επόμενη.

Ο Χεζόνια μάλιστα δεν σταματά τις αναρτήσεις με θέμα τον Παναθηναϊκό ανταποκρινόμενος στα πολλά μηνύματα από τούς οπαδούς του τριφυλλιού που δέχεται. Ο Κροάτης άσος ο οποίος αναμένεται σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα, ανταποκρίθηκε στο μήνυμα ενός φίλου του τριφυλλιού.

Έχοντας ένα βίντεο από το ΟΑΚΑ να «φλέγεται» ο οπαδός του Παναθηναϊκού έγραψε με αποδέκτη τον Κροάτη… «Βίντεο από ένα μέρος τον όσων θα συμβούν στο κλειστό του Ολυμπιακού Σταδίου στην Αθήνα όταν ο Μάριο Χεζόνια εμφανιστεί στο παρκέ φορώντας για πρώτη φορά την πράσινη φανέλα»…

Η απάντησή του; «Ανοίξτε το ΟΑΚΑ»!!!

https://twitter.com/mariohezonja/status/1364650769186709506

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις