Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μια τρελή τρελή Σαραντάρα: Η αξέχαστη ερμηνεία της αγαπημένης Ρένας Βλαχοπούλου
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μια τρελή τρελή Σαραντάρα: Η αξέχαστη ερμηνεία της αγαπημένης Ρένας Βλαχοπούλου

Μια τρελή τρελή Σαραντάρα: Το Μια τρελή... τρελή... σαραντάρα είναι ελληνική κωμική ταινία του 1970, σε παραγωγή Φίνος Φιλμ και σε σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη. 

Το Μια τρελή… τρελή… σαραντάρα είναι ελληνική κωμική ταινία του 1970, σε παραγωγή Φίνος Φιλμ και σε σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη. Η Τζένη Πετρομιχάλη (Ρένα Βλαχοπούλου) είναι μία σαραντάρα, χήρα από μεγάλη και πλούσια οικογένεια. Δύο χρόνια η Τζένη πένθησε για τον σύζυγό της αλλά πλέον θέλει να προχωρήσει και να ευχαριστηθεί τη ζωή της. Σε μία από τις εξόδους της με τα αδέλφια της, γνωρίζει με τον Τάκη (Ανδρέας Μπάρκουλης).

Ο Τάκης είναι ένας ώριμος και κομψός κύριος, ο οποίος εργάζεται ως βιολιστής σε ένα κέντρο διασκέδασης, όπου εκεί συναντιούνται με την Τζένη. Τα αδέλφια της (Ορέστης και Αιμιλία) από την άλλη, έχουν διαφορετική γνώμη και προετοιμάζουν το έδαφος, για το συνοικέσια που έχουν συμφωνήσει με τον κατά πολύ μεγαλύτερό της εφοπλιστή Γεώργιο (Τζώρτζη) Χατζηθωμά. Η Τζένη εκμυστηρεύεται τον έρωτά της για τον Τάκη στην φίλη της Καίτη, η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο και την καλύπτει στις διάφορες εξορμήσεις της με τον αγαπημένο της. Δυστυχώς όμως τα αδέλφια της δεν αργούν να την καταλάβουν λόγω κάποιων γεγονότων που προκύπτουν.

Ο Ορέστης και η Αιμιλία προσπαθούν με κάθε τρόπο να συνετίσουν την Τζένη, σύμφωνα πάντα με τα δικά τους μέτρα και σταθμά, τονίζοντας της συνεχώς την θέση που έχει αυτή και η οικογένειά της στην κοινωνία, αλλά με κανένα αποτέλεσμα. Η ιστορία τελειώνει με την Τζένη να παίρνει την μεγάλη απόφαση και να τα παρατάει όλα και όλους, προκειμένου να ακολουθήσει την καρδιά της, που την οδηγεί στην Ιταλία μαζί με τον αγαπημένο της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις