Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler Δούκας: Η τελική μονομαχία, «Ελένη έμεινες μόνη σου»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler Δούκας: Η τελική μονομαχία, «Ελένη έμεινες μόνη σου»

Άγριες Μέλισσες spoiler Δούκας: Ο Βόσκαρης επιστρέφει και η Σοφούλα τον υποδέχεται ανυποψίαστη στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Βόσκαρης επιστρέφει και η Σοφούλα τον υποδέχεται ανυποψίαστη στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ εκείνος κρύβει το ματωμένο του πουκάμισο, αφού μόλις έχει μαχαιρώσει θανάσιμα την γυναίκα που μαζί με την Ελένη τον κατήγγειλε για βιασμούς και κακοποίηση στη φυλακή. Η σκηνή της δολοφονίας της Μαδούρου συγκλονίζει και στο σημερινό επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών» η Ελένη καταρρέει λέγοντας: «Για ποια ληστεία μιλάτε; Ο Βόσκαρης τη σκότωσε. Εγώ είμαι σίγουρη. Εγώ την πήρα στο λαιμό μου, εγώ την ξεσήκωσα. Ανάθεμα την ώρα που χτύπησα την πόρτα της και ανάθεμα την ώρα που γεννήθηκα. Πόσοι ακόμα θα χαθούν εξαιτίας μου;».

Όλα τα βλέμματα στις «Άγριες Μέλισσες» θα πέσουν στον πιο πιθανό ένοχο, τον διαβολικό Βόσκαρη αλλά μάταια. Στο επεισόδιο της Τετάρτης (24/2) η Βιολέτα πείθει τον Προύσαλη να κρατήσει για μερικές μέρες τον έφηβο Ευτύχη, που δείχνει να κερδίζει την καρδιά του χωριού. Θα κερδίσει, όμως, και τον Μιλτιάδη; Ο Νικηφόρος μετά την πλήρη ψυχική του διάλυση μαζεύει τα κομμάτια του και αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση για να εμποδίσει το σχέδιο του Δούκα.

Η Πηνελόπη αποκαλύπτει στον Αλέξη το φιλί που αντάλλαξε με τον Μελέτη και τα πράγματα χειροτερεύουν μεταξύ τους. Η Σοφούλα θα δει ένα διαφορετικό πρόσωπο απ’ τον Βόσκαρη, ο οποίος βράζει εσωτερικά και την διατάζει να μην τον αμφισβητεί, ενώ μια αναπάντεχη επίσκεψη μπορεί να αποδειχθεί η σωτηρία της. Ο Άγγελος κατάφερε να εντοπίσει το σπίτι και ήρθε να τη δει. Ο Βόσκαρης θα οδηγηθεί στη δίκη όπου η Σοφούλα Τόλλια θα ψευδομαρτυρήσει υπέρ του συζύγου της και θα το κάνει θέλοντας να τον παρουσιάσει ως θύμα. Η Ελένη βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα και αυτή θα είναι μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη για την έκβαση της δίκης. Η Σοφούλα πολύ αργότερα θα καταλάβει το τέρας που λέγεται Βόσκαρης και θα αντιδράσει ζητώντας τη βοήθεια του Άγγελου.

Αγριες Μέλισσες spoiler: Το μεγάλο ξεκαθάρισμα ανάμεσα στον Σωκράτη Θέμελη και τον Δούκα Σεβαστό

Μία τελική μονομαχία και ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα θα γίνει σύμφωνα με το spoiler του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό». Ο Σωκράτης Θέμελης σχεδιάζει την απόδρασή του από το Διαφάνι γιατί φοβάται τα αντίποινα από το Δούκα για το θέμα του συνεταιρισμού αλλά και γιατί είναι ο πατέρας του Μελέτη. Προετοιμάζει τη φυγή του και για αυτό τον λόγο απομακρύνει τη Δόμνα από το Μελέτη γιατί έχουν αναπτύξει ένα συναισθηματικό δέσιμο. Πριν από αυτό θα υπάρξει μία συνάντηση του Δούκα με το Σωκράτη και εκεί θα γίνουν αποκαλύψεις. Ο Θέμελης είναι ο βιαστής της Ανέτ κάτι που η αδελφή του Δούκα δεν θέλει να αποκαλύψει στον γιο της τον Μελέτη από φόβο για το πώς θα αντιδράσει στις «Άγριες Μέλισσες».

Δούκας Άγριες Μέλισσες
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις