Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης ανάρτηση: Το απαράδεκτο ποστ και η σκληρή ανακοίνωση της ΝΔ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης ανάρτηση: Το απαράδεκτο ποστ και η σκληρή ανακοίνωση της ΝΔ

Πολάκης ανάρτηση: Στις εξελίξεις με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη, αναφέρεται σε νέα του ανάρτηση στο facebook ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Παύλος Πολάκης

Με μια σκληρή ανακοίνωση, η ΝΔ χαρακτηρίζει χυδαία την ανάρτηση που έκανε στο facebook, ο Παύλος Πολάκης. Ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, της Ειρήνης Αγαπηδάκη και του Απόστολου Δοξιάδη, με υπονοούμενα για ασυνόδευτα ανήλικα.

«Η εμετική ανάρτηση Πολάκη επιβεβαιώνει ποιος βρίσκεται πίσω από τη χυδαιότητα του hastag #ΝΔ παιδεραστές» σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία. Υπενθυμίζει μάλιστα ότι η ανάρτηση Πολάκη με την οποία «υιοθετεί πλήρως τον χειρότερο εμετό του διαδικτύου» έρχεται μια μέρα πριν από τη συζήτηση στη Βουλή. «Ο συνεργάτης του κ. Τσίπρα δείχνει ξανά το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ» σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία.

Η σκληρή απάντηση ΝΔ:

«Για όσους είχαν την παραμικρή αμφιβολία ποιος βρίσκεται πίσω από την χυδαιότητα #NΔ παιδεραστές, ήρθε ο κ. Πολάκης να βάλει τη σφραγίδα του. Επαναλαμβάνει τον χειρότερο εμετό του διαδικτύου, υιοθετώντας τον πλήρως. Μια μέρα πριν από τη συζήτηση στη Βουλή ο συνεργάτης του κ. Τσίπρα δείχνει ξανά το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ».

Ανάρτηση Πολάκη
Δείτε ακόμη
Παραδοχή Πολάκη: Χάσαμε τις εκλογές γιατί γαμ@@@ τη μεσαία τάξη
“Χρήζει μακράς νοσηλείας σε κλειστό ψυχιατρικό τμήμα” – Αδιανόητη επίθεση Πολάκη σε Αγαπηδάκη
Κοντονής για ΣΥΡΙΖΑ: Προσβάλλει την Αριστερά – Η πιο άθλια εκδοχή του αυριανισμού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις