Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 24/2: Η “διαρροή” που ανάβει φωτιές
LIFESTYLE

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 24/2: Η “διαρροή” που ανάβει φωτιές

Survivor spoiler διαρροή 24/2: Ανθή Σαλαγκούδη, Σοφία Μαργαρίτη ή Μαριάνθη Κάσδαγλη; Ποια μαζεύει βαλίτσες από το Survivor

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 24/2: Ένα αξέχαστο Συμβούλιο θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Μετά το σημερινό αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας, ακολουθεί το κρίσιμο Συμβούλιο του Νησιού, μετά το οποίο μία παίκτρια δεν θα επιστρέψει στην καλύβα της κόκκινης ομάδας. Η Ανθή Σαλαγκούδη και η Σοφία Μαργαρίτη ψηφίστηκαν από τους συμπαίκτες τους ως υποψήφιες προς αποχώρηση, ενώ η Μαριάνθη Κάσδαγλη συμπλήρωσε την τριάδα καθ’ υπόδειξη της Καρολίνας, η οποία ήταν η νικήτρια της ατομικής ασυλίας.

Η τριάδα βρέθηκε στο στόχαστρο των υπόλοιπων “κόκκινων” για πολλούς λόγους. Η Ανθή δεν φέρνει νίκες, δεν προσπαθεί καν, ενώ στο χθεσινό αγώνισμα δεν καταδέχτηκε καν να παίξει, εξοργίζοντας ακόμα περισσότερο τους συμπαίκτες της που δέχθηκαν πέναλτι. Ακόμη, της καταλογίζουν ότι δεν βοηθάει και στις δουλειές της καλύβας.

Survivor spoiler αποχώρηση 24/2: Η αποχώρηση που θα αλλάξει για πάντα την κόκκινη ομάδα
Survivor spoiler 24/2: Αποχώρηση απόψε, δείτε το trailer

Η Σοφία Μαργαρίτη έσπευσε να την υπερασπιστεί, για λόγους ίσως στρατηγικής, καθώς κατάλαβε ότι η Ανθή μένει στο παιχνίδι λόγω του τηλεοπτικού κοινού – γκούχου – και μάλλον θέλησε να πάρει λίγη από τη δόξα της. Η Μαριάνθη είναι μάλλον η παράπλευρη απώλεια. Η Καρολίνα της χρέωσε ότι την προηγούμενη εβδομάδα ψήφισε τη Σοφία για να “κάψει” την ψήφο της και να μην ψηφίσει ούτε καν αγωνιστικά, κατηγορώντας την ότι αδιαφορεί για το γενικό καλό.

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 24/2: Ποια θα αποχωρήσει;

Ποια από τις τρεις κοπέλες θα αποχωρήσει; Σύμφωνα με πληροφορίες, τα βάσανα των κόκκινων τελειώνουν απόψε, αφού όπως όλα δείχνουν ήρθε η ώρα να αποχωρήσει η Ανθή Σαλαγκούδη! Κι όμως, η παίκτρια θα πάψει να απολαμβάνει την ασυλία του τηλεοπτικού κοινού, προκαλώντας ήδη πανηγυρικό κλίμα στο social media.

Δείτε ακόμη
Οριστικό! Αυτή η παίκτρια αποχωρεί από το Survivor απόψε!
MasterChef 5: Μια ομαδική γεμάτη εντάσεις – Τι θα δούμε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις