Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 spoiler ομαδική 24/2: Συνεχίζονται οι κόντρες, ποιοι κερδίζουν
LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler ομαδική 24/2: Συνεχίζονται οι κόντρες, ποιοι κερδίζουν

MasterChef 5 spoiler ομαδική 24/2: Τι θα δούμε απόψε στην ομαδική διαδικασία;

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις, ούτε τέσσερις αλλά πέντε παίκτες βρέθηκαν χθες υποψήφιοι προς αποχώρηση από το MasteChef 5. Ιωάννης, Στέφανος, Βίλλη, Κωνσταντίνα και Κωστής απογοήτευσαν με τα πιάτα τους και βρέθηκαν στον τάκο. Ωστόσο ο Νίκος, ο οποίος είχε κερδίσει την κάρτα ασυλίας, έκανε χρήση της για να σώσει τη Βίλλη. Η παίκτρια έβγαλε την μαύρη ποδιά και ανέβηκε στον εξώστη για να κατέβει κάτω η αμέσως χειρότερη προσπάθεια, αυτή της Μαρίας Φίλογλου. Η τελική πεντάδα έδωσε τα πάντα για να παραμείνει στον διαγωνισμό. Ο Στέφανος κατάφερε να κάνει ένα εξαιρετικό πιάτο και να γυρίσει πρώτος στο σπίτι. Οι δύο τελευταίοι παίκτες ήταν ο Ιωάννης και η Μαρία με τους κριτές να ανακοινώνουν στην Μαρία ότι πρέπει να αποχωρήσει. Η Μαρία χτύπησε το κουδούνι, η συνονόματη της άνοιξε και αμέσως όλο το σπίτι έτρεξε να την αγκαλιάσει. Που να ‘ξεραν. Λίγο μετά μπήκε ο Ιωάννης και οι παίκτες έμαθαν πως εκείνος είναι που παραμένει στον διαγωνισμό.

Και πάμε τώρα στο ψητό. Ο άλλοτε κολλήτος του Ιωάννη, Πάνος, θέλησε να ειρωνευτεί όσους δεν συμπαθούν τον φίλο του και έβαλε 3 μπουκάλια ξύδι πάνω στο τραπέζι και στην πλευρά του Στέφανου. Τότε ο Στέφανος αντέδρασε και κατευθύνθηκε στο μέρος του έτοιμος να πιαστούν στα χέρια. «Τι θες, δεν κατάλαβα; Άντε διπρόσωπε. Όταν θα πεις ξανά πράγματα για εμένα, να έρθεις να τα πεις στο πρόσωπό μου… Εσείς μπορείτε να κάνετε χαβαλέ αλλά ως εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος. Τελικά κάποιοι από τους παίκτες του Masterchef 5 μπήκαν ανάμεσα τους και τους χώρισαν.

MasterChef 5 spoiler: Τι θα δούμε απόψε

Στο σημερινό επεισόδιο έχουμε ομαδική. Και αν κρίνουμε από την τελευταία ομαδική και τι έγινε ανυπομονούμε πολύ να δούμε τι θα γίνει σε αυτήν. Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να μαγειρέψουν με ένα βαθύτατο συναίσθημα για τον συνάνθρωπο, να ετοιμάσουν με ανιδιοτέλεια και αγάπη ένα μενού 5 πιάτων για άπορους, άστεγους, και συνανθρώπους μας, που ζουν στο όριο της φτώχιας και της ανέχειας.

Οι τρεις chef κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στo MasterChef 5 τον κ. Γρηγόρη Λέων, πρόεδρο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων. Οι τρεις chef κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 5 τον κ. Γρηγόρη Λέων, πρόεδρο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων. Τα όσα περιγράφει για την προσπάθεια του ΚΥΑΔΑ για την ανακούφιση αυτών των ανθρώπων, κάνουν τους 21 υποψήφιους του διαγωνισμού να συνειδητοποιήσουν ότι η σημερινή τους μαγειρική δοκιμασία είναι πολύ σημαντική και ξεπερνά τις ομάδες, στις οποίες ανήκουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις