Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 spoiler 24/2: Μια ομαδική γεμάτη εντάσεις
LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler 24/2: Μια ομαδική γεμάτη εντάσεις

MasterChef 5 spoiler 24/2: Η Μαρία Φ. στάθηκε διπλά άτυχη στη χθεσινοβραδινή δοκιμασία του MasterChef 5.

Η Μαρία Φ. στάθηκε διπλά άτυχη στη χθεσινοβραδινή δοκιμασία του MasterChef 5, αφού μετά την αναπάντεχη συμμετοχή της σε αυτήν, ήταν εκείνη που αποχώρησε από τον διαγωνισμό. «Νιώθω θλίψη και συνάμα μεγάλη χαρά που γνώρισα τόσο καλούς ανθρώπους. Νιώθω θλίψη γιατί εγκαταλείπω το ταξίδι αυτό το όμορφο του MasterChef αλλά ταυτόχρονα φεύγω πολύ χαρούμενη που γνώρισα πολλούς αξιόλογους ανθρώπους και είμαι γεμάτη αγάπη», είπε η ίδια στην Instagram κάμερα του διαγωνισμού. Μετά την αποχώρηση της Μαρίας Φ., 21 παίκτες συνεχίζουν το γαστρονομικό τους ταξίδι στο MasterChef 5. Μια νέα ημέρα φέρνει μια νέα ομαδική δοκιμασία και ένα πλεονέκτημα-έκπληξη για τον Αλέξανδρο Σ.!

Στη σημερινή Ομαδική Δοκιμασία, οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να μαγειρέψουν με ένα βαθύτατο συναίσθημα για τον συνάνθρωπο, να ετοιμάσουν με ανιδιοτέλεια και αγάπη ένα μενού 5 πιάτων για άπορους, άστεγους, και συνανθρώπους μας, που ζουν στο όριο της φτώχιας και της ανέχειας.

Οι τρεις chef κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στo MasterChef 5 τον κ. Γρηγόρη Λέων, πρόεδρο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

Οι τρεις chef κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 5 τον κ. Γρηγόρη Λέων, πρόεδρο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων. Τα όσα περιγράφει για την προσπάθεια του ΚΥΑΔΑ για την ανακούφιση αυτών των ανθρώπων, κάνουν τους 21 υποψήφιους του διαγωνισμού να συνειδητοποιήσουν ότι η σημερινή τους μαγειρική δοκιμασία είναι πολύ σημαντική και ξεπερνά τις ομάδες, στις οποίες ανήκουν.

MasterChef 5: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

Μία κίνηση του Πάνου να πικάρει μερίδα των παικτών στο σπίτι του MasterChef προκάλεσε αναστάτωση και ένα έντονο λεκτικό επεισόδιο ανάμεσα στον ίδιο και τον Στέφανο. Όλα ξεκίνησαν όταν οι παίκτες επέστρεψαν στο σπίτι, μεταξύ αυτών και ο Ιωάννης, ο οποίος παραμένει στο παιχνίδι, εξέλιξη βέβαια που μάλλον δεν ενθουσίασε τους περισσότερους παίκτες, μιας και ο ίδιος δεν είναι και το πλέον αγαπητό πρόσωπο στον γαστρονομικό διαγωνισμό.

Ο Πάνος, ωστόσο, που είναι φίλος του και θέλησε να τον στηρίξει, μα κυρίως να πικάρει τους υπόλοιπους, έβαλε τρία μπουκάλια ξίδι πάνω στο τραπέζι. Αυτή η κίνηση εκνεύρισε τους παίκτες, αλλά ακόμη περισσότερο τον Στέφανο. Οι δυο τους αντάλλαξαν λόγια και κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια, με τους συμπαίκτες τους να παρεμβαίνουν για να τους ηρεμήσουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις