Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 αποχώρηση 23/2: Χαμός στο σπίτι, ποιος δεν τα κατάφερε
LIFESTYLE

MasterChef 5 αποχώρηση 23/2: Χαμός στο σπίτι, ποιος δεν τα κατάφερε

MasterChef 5 αποχώρηση 23/2: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια οι παίκτες στο σπίτι.

Ένα ακόμη επεισόδιο του MasterChef που αντί να συζητάμε για μαγειρική μιλάμε για κόντρες και βαριές κουβέντες. Αλλά ας το πάρουμε από την αρχή. Οι παίκτες που βρέθηκαν στον τάκο μετά το Τεστ δημιουργικότητας δεν ήταν ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις, ούτε τέσσερις. Πέντε παίκτες βρέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση! Μάλιστα ο Νίκος χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας για να σώσει την Βίλλη που όπως είπε μπορεί να είναι η πιο άπειρη αλλά προσπαθεί πολύ. Στη θέση της Βίλλης βρέθηκε η Μαρία Φίλογλου που μαγείρεψε με τακούνια(!) αφού δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη. Ιωάννης, Κωστής, Στέφανος, Κωνσταντίνα και Μαρία έβαλαν τα δυνατά τους σε ένα πιάτο αντιγραφής.

Πρώτος στο σπίτι γύρισε ο Στέφανος, ο οποίος είχε το καλύτερο πιάτο σύμφωνα με τους κριτές, ενώ μαζί του ήρθε και ο Κωστής. Επόμενη που επέστρεψε ασφαλής στο σπίτι ήταν η Κωνσταντίνα.  Οι παίκτες, όμως, εξεπλάγησαν όταν στο σπίτι έφτασε η Μαρία Φ. και τους είπε ότι θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. Μετά από λίγο, μπήκε στο σπίτι ο Ιωάννης, ο οποίος κατάφερε να παραμείνει στον διαγωνισμός και πολλοί παίκτες… απογοητεύτηκαν.

MasterChef 5: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

Μία κίνηση του Πάνου να πικάρει μερίδα των παικτών στο σπίτι του MasterChef προκάλεσε αναστάτωση και ένα έντονο λεκτικό επεισόδιο ανάμεσα στον ίδιο και τον Στέφανο. Όλα ξεκίνησαν όταν οι παίκτες επέστρεψαν στο σπίτι, μεταξύ αυτών και ο Ιωάννης, ο οποίος παραμένει στο παιχνίδι, εξέλιξη βέβαια που μάλλον δεν ενθουσίασε τους περισσότερους παίκτες, μιας και ο ίδιος δεν είναι και το πλέον αγαπητό πρόσωπο στον γαστρονομικό διαγωνισμό.

Ο Πάνος, ωστόσο, που είναι φίλος του και θέλησε να τον στηρίξει, μα κυρίως να πικάρει τους υπόλοιπους, έβαλε τρία μπουκάλια ξίδι πάνω στο τραπέζι. Αυτή η κίνηση εκνεύρισε τους παίκτες, αλλά ακόμη περισσότερο τον Στέφανο. Οι δυο τους αντάλλαξαν λόγια και κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια, με τους συμπαίκτες τους να παρεμβαίνουν για να τους ηρεμήσουν.

Κοντιζάς στον Ιωάννη: «Κρύβεις καμία καμμένη κροκέτα;»

Οι κριτές προβληματίστηκαν ιδιαίτερα στην παρουσίαση του πιάτου του Ιωάννη, καθώς η κροκέτα του ήταν τοποθετημένη με διαφορετικό τρόπο από όπως έδειξαν οι σεφ. «Δεν μας κρύβεις τίποτα; Καμία καμμένη κροκέτα;» ρώτησε τον παίκτη ο Σωτήρης Κοντιζάς, ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης ανέφερε πως πρόκειται για «παιδικό λάθος» το ότι τοποθέτησε λάθος το φαγητό.

Εν τέλει, οι κριτές δοκιμάζοντας το πιάτο του Ιωάννη είδαν πως η κροκέτα του είχε πάρει λίγο παραπάνω χρώμα από κάτω και κάλεσαν και τον ίδιο να το δει. Ο παίκτης ισχυρίστηκε πως δεν είχε δει πως η κροκέτα είχε ψηθεί παραπάνω από τη μια μεριά, και δεν την τοποθέτησε επίτηδες με αυτόν τον τρόπο.

κριτές MasterChef
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις